LGS'ye şimdi hazırlanmaya başlansa kaç puan yapılır?

Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul erkek lisesi, Galatasaray lisesi, kabataş erkek lisesi, Ankara fen lisesi, İzmir fen lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.

Hocam önune gelene 100 puan verseydi devlet ben şu an galatasaraydaydım. :D

175 yaptığımı hatırlıyorum.

Sallıyordum uykum oluyordu.

300 küsur yaptığımda.

Çok fazla çalışman lazım. En az günde 2 saat çalışırsan belki 400'ü geçer. Onun dışında OBP ile bir liseye girmeye çalış. 300 puanlı bir lisede ne adam gibi bir eğitim alabilirsin ne de adam gibi bir arkadaş ortamı bulabilirsin.

Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.
Aynen ketçap mayonez de ister misin?

Devlet 100 puan vermiyor. Belli bir puanın altına indirmiyor sadece. Dediğin okulları 2 aylık çalışmayla süper zeka değilse asla kazanamaz. Kendin LGS'den kaç aldın cidden merak ettim şu anda.

Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.
Siz puan olayını çok yanlış anlamışsınız. LGS'den aldığınız sonucun üstüne bir şey eklenmiyor, zaten aldığınız puan çoktan "eklenmiş" oluyor. Aslında boş kağıt 130-140 puan civarı bir şey. Sen bunun üstüne soruları çözünce ondan eksiliyor mu artıyor mu görüyorsun. Bu "100 puan verme" muhabbeti ise tüm soruları yanlış yapsan bile 100 alabiliyor olman. Yani adam 400 yaparsa 400 puan alıyor, 500 değil.

doktora görün kardeşim.

Örnek bir ortalama öğrenci LGS'ye şimdi çalışmaya başlasa kaç puan yapabilir? Hangi dereceye girer?
kafası ortalamanın 1 2 tık üzerinde herhangi bir varlık 1 ay adam gibi çalışsa minimum 450 yapar lgs inanılamaz kolay çerezlik sınav.

ortalamadan kastım 90 iq şempanzeler zaten.

Kafası ortalamanın 1-2 tık üzerinde herhangi bir varlık 1 ay adam gibi çalışsa minimum 450 yapar LGS inanılamaz kolay çerezlik sınav.
Bu saatten sonra çalışarak 450 yapması kolay değil. Sene başından bir temeli olması gerek. Eğer şimdi çalışmaya başlasa her gün bir ünite bitirmeli, ondan sonra da her gün denemeye girip yanlışlarını analiz etmeli.
Bir de bunları yaparken her gün paragraf çözmesi gerek 100 soru falan. Bir de yaptığı hatalar üzerine odaklanması gerek.
İmkansız mı, değil ancak zorlaması gerek kendi limitlerini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı