bende 100 puan devlet verıyor derken onu kastettımO öyle olmuyo 0 alamıyordun lgs den 100 puandan başlıyo.
bende 100 puan devlet verıyor derken onu kastettımO öyle olmuyo 0 alamıyordun lgs den 100 puandan başlıyo.
Tamam hocam yanlış anlamışım.bende 100 puan devlet verıyor derken onu kastettım
sıkıntı o işte denemeler baya kötü.Şu an çalışmaya başlasan en az 400 garanti. Ben son 1 ay kala çalıştım 421 yaptım. Zaten denemeleri güzel yapıyorsan LGS'yi rahat yaparsın.
Denemelerde kaç puan yapıyorsunÖrnek bir ortalama öğrenci LGS'ye şimdi çalışmaya başlasa kaç puan yapabilir? Hangi dereceye girer?
175 yaptığımı hatırlıyorum.Denemelerde kaç puan yapıyorsun
Sallıyordum uykum oluyordu.Denemelerde kaç puan yapıyorsun
300 küsür yaptığımda.Denemelerde kaç puan yapıyorsun
Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul erkek lisesi, Galatasaray lisesi, kabataş erkek lisesi, Ankara fen lisesi, İzmir fen lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.
175 yaptığımı hatırlıyorum.
Sallıyordum uykum oluyordu.
300 küsur yaptığımda.
Aynen ketçap mayonez de ister misin?Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.
Siz puan olayını çok yanlış anlamışsınız. LGS'den aldığınız sonucun üstüne bir şey eklenmiyor, zaten aldığınız puan çoktan "eklenmiş" oluyor. Aslında boş kağıt 130-140 puan civarı bir şey. Sen bunun üstüne soruları çözünce ondan eksiliyor mu artıyor mu görüyorsun. Bu "100 puan verme" muhabbeti ise tüm soruları yanlış yapsan bile 100 alabiliyor olman. Yani adam 400 yaparsa 400 puan alıyor, 500 değil.Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.
doktora görün kardeşim.Çok çalısırsan 400 puan gibi bir şeyler alabilirsin zaten, 100 puan da devletin verdiğni koyarsak barajı 500 puanla çok rahat geçersin. 500 puan ile de İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi gibi yerleri kazanabiliyorsun.
kafası ortalamanın 1 2 tık üzerinde herhangi bir varlık 1 ay adam gibi çalışsa minimum 450 yapar lgs inanılamaz kolay çerezlik sınav.Örnek bir ortalama öğrenci LGS'ye şimdi çalışmaya başlasa kaç puan yapabilir? Hangi dereceye girer?
Bu saatten sonra çalışarak 450 yapması kolay değil. Sene başından bir temeli olması gerek. Eğer şimdi çalışmaya başlasa her gün bir ünite bitirmeli, ondan sonra da her gün denemeye girip yanlışlarını analiz etmeli.Kafası ortalamanın 1-2 tık üzerinde herhangi bir varlık 1 ay adam gibi çalışsa minimum 450 yapar LGS inanılamaz kolay çerezlik sınav.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.