LGS'ye son 10 gün

Güzel tarafından bakın 10 gün sonra ders çalışma zorunluluğunuzun olmadığı bir gün geçireceksiniz. Doya doya televizyon izleyip, oyun oynacaksınız. 10 gün daha sıkın dişinizi.

Benim çok çalıştım yoruldum bahanem yok zira hiç çalışmadım desem yeridir. Şimdi şu on gün içerisinde en önemli konuları öğrenmeye çalışıyorum mesela fen bilimlerinden dna ve genetik kod adamlar 7-8 soru çıkacak diyorlar.

10 gün içerisinde rahat olun yeteri kadar ders çalışmışsanız istediğiniz liseyi kazanırsınız bu arada LGS girecek olan kardeşlerime bol şans ders çalışmayan kardeşlerim sizde günde 4 saat falan çalışın biraz fazla puan alma ihtimaliniz olabilir.

Bune saçma bir tavsiye ya.

Şimdi neden çocukca her yere gülme emojisi attıgını anladım harbi çocukmuşsun.

Öncelikle sakinliğini korumalısın. Benim üniversite, lise vb. tüm sınavlarında aşırı stres problemim vardı.
Ve gerçekten tavsiye edebileceğim en büyük şey sakinliğini korumalısın.
Yeterince çalıştığını düşünüyorsan kafanı ferah tut.
Sınav anı gerçekten bir psikolojik savaştan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendini sakin ve ferah tutarsan sınav senin için kolay geçiyor ve doğru düşünerek yoluna ilerliyorsun.
Umarım istediğin lise gelir, şimdiden çok başarılar diliyorum.

Üşengeçlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…