LGS’ye son 3 ay kala netler nasıl olmalı?

Katılım
5 Kasım 2020
Mesajlar
1.283
Makaleler
5
Çözümler
3
Yer
UAE
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD /
Cinsiyet
Diğer
Meslek
Öğrencilik
Şu anda;
Türkçe-17
İnkılap-9
Din-9
İngilizce-10
Matematik-9
Fen-17

Yapıyorum şu anda. Biliyorum matematiğim az, ama olmuyor. Hafta da 2 kez matematikten deneme çözüyorum hepsinde de 9 net. Matematik düzelir mi, ne sıklıkla ve hangi derslere yoğunluk göstererek çalışmalıyım?
 
Matematiği düzeltmek için çabalamaya devam et. Ha bu arada LGS'yi aşırı ciddiye alma hocaların dediklerine inanma. Güzel bir okula gitsen bile çoğunluk lise seni her şekilde çok zorlayacak.
 
Matematik dışı diğer netlerin çok güzel. Bende son 4,5 ay kala çabaladım az çok istediğim yerlere geldim. Benim de ilk başlarda mat netleri 5,6 falandı sonra o 5,6 neti LGS'de 15e çektim ilk önce matematiğe önem ver ben her gün ya da 2 günde bir ilk önce konu anlatımı açardım YouTube'dan sonra önüme bir A4 kağıdı alır ve videoda anlattıkları önemleri yerleri not alırdım yaklaşık 30 40 dk sürer. Sonra yazdığım kağıdı iyice okur anlardım ve onunla ilgili 1,2 test çözer ve konuyu bitirirdim. Tabii bu sene bütün konular olacak mı bilmiyorum ama benim senemde depremden dolayı ilk dönem oldu sadece ondan benim işim kolaydı sen yine de ne kadar erken başlayabiliyorsan başla zarardan ne kadar dönsen kârdır. Yalnız diğer dersleride bırakma biliyorum LGS senesi çok stresli ve bunaltıcı geçiyor olabilir. Ben hep çalışırken LGS'den sonra rahatlayıp sabahtan akşama kadar bilgisayara bakma hayali kurarak çalışırdım bu da bana hem motivasyon hem de hırs kazandırdı. Bu tavsiye sana biraz motivasyon ve hırs vermiştir umarım😀 iyi çalışmalar.(çok boş yaptım biliyorum uyku tutmadı)
 
Matematiği düzeltmek ilk işin olsun. Kitap önerim : Newton Yayınları Newton 8. Sınıf Lgs Matematik All Star Soru Bankası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bana çok yardımcı oldu orta-üst seviye soruları iyi.

Matematiği düzeltmek ilk işin olsun. Kitap önerim : Newton Yayınları Newton 8. Sınıf Lgs Matematik All Star Soru Bankası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bana çok yardımcı oldu orta-üst seviye soruları iyi.
Basım yılı 2023 olsun ona dikkat et.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı