LGS'ye son 5 gün kala 420 puan yapılabilir mi?

Kanka son 5 gün çalışsam yapar mıyım diye konu açmışsın. Gerçekten hedefi olan adam burada zaman kaybetmez. Burada yazı yazıp telefon başında zaman harcayacağına git soru çöz deneme çöz. En azından kitap aç eksik olduğun yerleri oku.

Evet biliyorum ama yapılabilecek en iyi şeyi yapmak için açtım. Çevremdeki herkes farklı bir şey söylüyor.

Evet biliyorum ama yapılabilecek en iyi şeyi yapmak için açtım. Çevremdeki herkes farklı bir şey söylüyor.
Tamam o zaman şöyle söyleyeyim buradaki kimsenin sana yardımı dokunmaz hele kalmış şurada 5 günden az bir süre. Buradaki kimse seni tanımıyor kim sana nasıl bir tavsiye versin istiyorsun? Herkesin öğrenme yeteneği farklı. En iyi yardımı sen kendine yapabilirsin. Eğer gerçekten bir yeri son 5 gün çalışıp kazanmak istiyorsan bu mesajı okuduktan sonra telefonu kapat al eline en son çözdüğün denemeleri nerelerde yanlış yaptıysan son 5 gün o konuların üstüne git. Gece yatarken de al eline bir tane deyimler kitabı 2 3 tane deyim atasözü ezberle sınavda çıkar belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı