LGS'yi fulledim

Hocam konuyu @Eldrithc ile ben uzattım. Bunun sebebi de bu RP'yi yaklaşık 10 aydır yapması ve hem gündemi aşırı fazla rahatsız etmesi idi. İyi oldu, artık forumda rahat rahat gezemez.
10 ay mı? Biraz fazlaymış bu ya.

Arada kendince eğlenmekte sorun yok elbette de. Bununki abartı. Gıcık gıcık konuşuyor bir de sinir ediyor insanı. Böyle tipler çocukken eğitilmeli gerek rezil olarak gerek korkutularak. Böylece ileride potansiyel ucubelerden kurtuluruz.


Rahatı bırak direkt gezemez. Modlardan biri parmağını şıklattı sanırım toz etti çocuğu :D
Banlandı mı bir de :D
 
Konudakiler: "KESİN KANKA KESİN"

O sırada konunun açıldığı başlık:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hayır yapmıyor. Türkiye'de ki eğitim sistemi ezber üzerine dayalı. Gelelim madem sadece ezberden ibaret neden herkes full çekmiyor. Nedeni tüm insanlar sizin gibi, saniyesi bile değerli olan zamanı 1 yıl boyunca boşa harcamak istemiyor ve kendini geliştirmese bile en azından hayatını yaşıyor. Fakat siz? Siz sadece 1 yılınızı hiçbir şeyi değiştirmeyecek bir sınava çöpe atıyorsunuz. Ben bunları LGS ye çalışmış biri olarak söyleyebiliyorsam, ya size biraz zaman lazım ya da körsünüz. Umarım gözünüz en yakın zamanda açılır. Aksi takdirde kendinizi memur maaşı ile ay sonunu getirmeye çalışırken bulursunuz:) o çalışmayan arkadaşlar ise öğrendiği mesleği ile çatır çutur parasını yer. İyi akşamlar.
Dostum zaten bu sınav ezber sınavı iq testi değil sonuçta iyi çalışan yapıyor asıl olay 1 yıl boyunca düzenli bir şekilde çalışabilmek zaten. Biraz kıskançlık seziyorum.
 
Benim gelecek o olacak gibi, 5 gün susturma yemiştim yeni hesap açtım bi baktım bu hesaba aktarmışlar mesajları. Diğer çoklu hesaptan uyarıda herhalde bi senelik yiyeceğim gibi.
En azından o ucube gibi ego tatmini yaparken değil de gerçekleri söylerken ban yiyeceksin. Siyaset konularına giren çoğu üyenin sonu böyle olacak :D
 
En azından o ucube gibi ego tatmini yaparken değil de gerçekleri söylerken ban yiyeceksin. Siyaset konularına giren çoğu üyenin sonu böyle olacak :D
4050 Casper bile az önce 26 gördü, MSI ile başladık 3060 Masaüstüyle bitireceğim gibi ekonomi sağolsun :D

Şimdi siyasete girmeyelim diğer susturmam 1 hafta sanırım.
 
4050 Casper bile az önce 26 gördü, MSI ile başladık 3060 Masaüstüyle bitireceğim gibi ekonomi sağolsun :D
Sen bunu yazarken bile dolar arttı ne diyosun :D. Anakart almam gerekiyor vallaha pederin ikramiyeyi bekliyorum. Zam yemeden alırsam en azından yüküm azalır. Bugün yiyeceğim salataya havuç alamadım nasıl bi koydu anlatamam. Kilosu 50 TL olmuş yiğidimin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı