Çözüldü Lian Li ARGB fan rengi nasıl kontrol edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w0rtex.a

Femtopat
Daha fazla  
1 aya yeni kasa alacağım. 3 tane Lian Li ARGB fan olacak, 360mm ARGB sıvı soğutma ve 1 tane de egzozda Rainbow fan olacak. Bunları bir uygulama üzerinden renklerini, hızlarını vb. şeyleri kontrol etmek istiyorum. Ne almalıyım? Anakartım ASUS Prime B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX, 3 tane giriş var diye biliyorum ama benim 7 fanım var. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Lian Li'ler birbirine baglaniyor diye biliyorum Wireless sekilde sonra 1 tane abloyla baglayabılıyorsun sivi sogutma zaten normalde kendılıgındne baglı oluyor galiba Rainbow fani bilmiyorum.

Pekı hepsını tek bir uygulamadan kontrol etmek icin kontrolcu önerir mısın?

Kontrolcu ne alaka? Aura Sync yaziyor anakartin ustunde, onu indirip oradan kontrol edersin. Ne yapacaksın ki kontrolcuyu. Hepsini anakarttan kontrol edersin.
O fanlar birbirine baglaniyor mu ona bak once, birbirine baglaniyorsa ihtiyacin yok. Baglanmiyorsa coklayici bakarsin, internette cok var.

Lian Li'ler birbirine baglaniyor diye biliyorum Wireless sekilde sonra 1 tane abloyla baglayabılıyorsun sivi sogutma zaten normalde kendılıgındne baglı oluyor galiba Rainbow fani bilmiyorum.

Kontrolcu ne alaka? Aura Sync yaziyor anakartin ustunde, onu indirip oradan kontrol edersin. Ne yapacaksın ki kontrolcuyu. Hepsini anakarttan kontrol edersin.

Çözüm

Bilmiyordum teşekkürler. Son bir soru olarak alacağım kasada 4 tane düz Rainbow var 3 tanesi köşede kalacak 1 tanesı egzozda kalacak ama o Rainbow fanların yıne RGB LED pinleri oluyor mu Rainbow'u kontrol edemedigim icin direk RGB'siz bir fana cevireyim diyorum. Sitede de yetkiliyle konuşmuştum o fanın rengi ayarlanmıyormus Rainbowmus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyordum teşekkürler. Son bir soru olarak alacağım kasada 4 tane düz Rainbow var 3 tanesi köşede kalacak 1 tanesı egzozda kalacak ama o Rainbow fanların yıne RGB LED pinleri oluyor mu Rainbow'u kontrol edemedigim icin direk RGB'siz bir fana cevireyim diyorum. Sitede de yetkiliyle konuşmuştum o fanın rengi ayarlanmıyormus Rainbowmus.

Olmuyor sanirim :( emin degilim :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı