Soğutcu RGB'lerini hiçbir türlü kontrol edemiyorum, anakart ve Cooler Master kontrolcü ile denedim sürekli böyle yanıyorlar, herhangi bir efektte yok, sizce sebebi nedir? Bağlantıları internette gördüğüm gibi yaptım.
Birazdan atacağım hocam
Bağlantıda sorun olsa, pompada düzgün çalışmazdı diye tahmin ediyorum, pompada çünkü aynı bağlatıda
Kusura Bakmayın dün bağlantıları atamadım, şimdi bağlantıları paylaşıyorum
İlk resimdeki çoklayıcı kablo ile bütün fanların RGB bağlantısını kablo üzerinde tek noktada topluyorum, çoklayıcı kablonun RGB dişi bağlantısınıda anakartıma ve farklı ARGB kontrolcülere bağlamama rağmen LED'ler sürekli aynı çalışıyor, herhangi bir efektte yok sadece sabit aynı renkler yanıyor
Hocam cidden aklıma hiçbir şey gelmiyor Bağlantılar doğruysa çalışması lazım. Kasanızdaki fanların ARGB'sini çıkartıp aynı yerlere soğutucunun fanlarının ışığını bağlar mısınız?
Hocam cidden aklıma hiçbir şey gelmiyor Bağlantılar doğruysa çalışması lazım. Kasanızdaki fanların ARGB'sini çıkartıp aynı yerlere soğutucunun fanlarının ışığını bağlar mısınız?
Denedim hocam olmuyor, hatta 2 adet farklı ARGB kontrolcü ile de sadece soğutucu fanlarını takıp denedim yine aynı şekil çalışıyorlar, ama aynı bağlantıdaki pompa normal çalışıyor nedense, herhalde fanların RGB LED'leri bozuldu
Denedim hocam olmuyor, hatta 2 adet farklı ARGB kontrolcü ile de sadece soğutucu fanlarını takıp denedim yine aynı şekil çalışıyorlar, ama aynı bağlantıdaki pompa normal çalışıyor nedense, herhalde fanların RGB LED'leri bozuldu
Karşılaştığım en garip hatalardan biri. Bence atladığımız bir şey var ama...
Başka bir sistemde deneyelim diyeceğim o zaman kontrolcüye bağlandığında neden aynı tepkiyi veriyor. İsterseniz aldığınız yere danışın aklıma maalesef başka bir şey gelmiyor.
Ürünü ilk başta satın aldığım yere getirdim bu hafta ve inceleme için 14 gün süre istediler, 14 gün bilgisayarsız kalacağım diye ürünü satın aldığım yere vermedim, bugün Lian Li ile görüşme yaptım mail ile ve yeni fan göndereceklerini söylediler bana