Lian Li lancool 205m vs 216 vs NZXT H5 Flow

RGB kontrolünü Dragon Center'dan yapıyordum ama sildim. Bıraktım kendi haline, rainbow hep. Ben dokunmuyorum değiştirmeye. Anakarttan yapıyordum ama sanırım.
Tamamdır hocam. Default olarak rainbow ise ben de hiç uğraşmayacağım kontrol için. Toz filtresini sipariş verdim. 487 TL çok fazla para ama her yeri toz olmasın. Filtresiz bir 10-15 gün kullanırım artık.

Teşekkürler cevaplar için. Anlık bir kasadan fotoğraf atar mısınız hocam? Benimki henüz gelmedi de çok heyecanlıyım. :D

Tamamdır hocam. Default olarak rainbow ise ben de hiç uğraşmayacağım kontrol için. Toz filtresini sipariş verdim. 487 TL çok fazla para ama her yeri toz olmasın. Filtresiz bir 10-15 gün kullanırım artık.

Teşekkürler cevaplar için. Anlık bir kasadan fotoğraf atar mısınız hocam? Benimki henüz gelmedi de çok heyecanlıyım. :D
Hocam ışıklandırma güzel çıkmıyor ama özelden yazarsanız, gün ışığında güzelce çekip atarım.

Tamamdır hocam. Son bir soru sormak istiyorum. Bu toz filtresini fanın arkasına mı takıyoruz? Yani öndeki fanları çıkartmamız mı lazım?
Yok hocam. Moduler ön panel, fanlar kasada sabit kalıyor, ön panel çıkıyor. Üstteki USB girişi, açma kapatma da dahil, onlar da kasada sabit kalıyor ön panel çıkarken. Filtre tek yönlü takılıyor, ben az kalsın tersine zorlayacaktım. Hem dikine tek yön hem de içi dışı tek yön olarak giriyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. 8 aydır bunu kullanıyorum bende tavsiye ederim bunu araştıranlara.
Hocam bende de bu kasa var ama kasanın fanları biraz gürültülü mü çalışıyor. Yoksa bende mi öyle? Koridordan odamdaki kasanın fan sesini duyabiliyorum. Fanlarda bir sıkıntı yok. Teker teker durdurup denedim. Fanlar hızlı döndüğü için sanırsam fazla ses çıkıyor. 1200rpm sabit dönüyolar. Sende de ses biraz fazla mı?

Yok hocam. Moduler ön panel, fanlar kasada sabit kalıyor, ön panel çıkıyor. Üstteki USB girişi, açma kapatma da dahil, onlar da kasada sabit kalıyor ön panel çıkarken. Filtre tek yönlü takılıyor, ben az kalsın tersine zorlayacaktım. Hem dikine tek yön hem de içi dışı tek yön olarak giriyor.
Hocam biraz anladım ama şunu sormak istiyorum, fanlar sabit kalarak o paneli çıkartıp takılıyor mu direkt toz filtresi? Yani üstteki usb girişi açma kapama paneline dokunmaya gerek yok sanırım toz filtresi takmak için öndeki 2 fanı vidaladığım paneliyle çıkartmak yeterli değli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı