Dark gibi markalarla bunları lütfen kıyas yapmayın. Arada kalite farkı var.Dark diamond kasam var. Bunun kadar güzel olmasın. Ama güzel şimdi temiz sade. 350 TL'ye almıştım. Bu fiyatlar kasa için yüksek. Başka daha güzel kasalar bence bulunabilir.
Biliyorum hocam. Ama bu fiyata bunlardan çok daha iyi kasalar bulunabilir benim anlatmak istediğim o.Dark gibi markalarla bunları lütfen kıyas yapmayın. Arada kalite farkı var.
Tabi ona birşey diyemem. Fiyatları araştırıp kıyas yapmakta fayda var.Biliyorum hocam. Ama bu fiyata bunlardan çok daha iyi kasalar bulunabilir benim anlatmak istediğim o.
Bu fyat bandında bir ürün arıyorum. Cidden iyi bir fırsat mı yoksa beklenebilir mi? Acelesi yok sistemin.
Fiyatı güzel kasa da çok güzel ama biraz daha indirimli olsa iyiymiş. Çok yakın zamanda Lian Li Lan cool 205 mesh olmayan kasayı denedim gayet güzel 1150 TL fiyatına göre bedavaydı. Lian Li, Phanteks, Nzxt, Corsair gibi markaların kasaları giriş modellerinde dahil başarılıdır. Çoğunu bizzat evimde işimde kullanmışımdır. Normal kullanıcılar için uzun süreler ısı, malzeme kalınlığı, kasa rezonans sesi, kablolama vs sıkıntı çıkarmaz. Yeni bir dostum işyerine çok övülen F/P denilen bir kasa aldı internetten biraz baktım dedi muhteşem yorumlar var zaten ne farkeder kasa işte gibisinden. Markası lazım değil diyelim bir sürü örneği var zaten. İçine taktığı fanlar uğultu yapıyor bir türlü bulamadı başka fan takıyor sıkıntı yok bir süre sonra aynı, kasaya dokunuyorsun kağıt gibi zıngır zıngır ses camı olmasa tek parmakla kaldır. En sonunda iade boşta duran eski Corsair kasaya taktı sistemi, ne ses ne sıkıntı.Piyasaya göre indirimli ama çıkış fiyatının 70 dolar olduğunu ve giriş seviyesi kalitesi olduğunu unutmayın. Soğutma olarak yeterli düzeydedir.![]()
Lian Li Lancool 215 W 2x200mm ARGB Fan/1x120mm Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Söylediklerinize tümüyle katılıyorum.Fiyatı güzel kasa da çok güzel ama biraz daha indirimli olsa iyiymiş. Çok yakın zamanda Lian Li Lan cool 205 mesh olmayan kasayı denedim gayet güzel 1150 TL fiyatına göre bedavaydı. Lian Li, Phanteks, Nzxt, Corsair gibi markaların kasaları giriş modellerinde dahil başarılıdır. Çoğunu bizzat evimde işimde kullanmışımdır. Normal kullanıcılar için uzun süreler ısı, malzeme kalınlığı, kasa rezonans sesi, kablolama vs sıkıntı çıkarmaz. Yeni bir dostum işyerine çok övülen F/P denilen bir kasa aldı internetten biraz baktım dedi muhteşem yorumlar var zaten ne farkeder kasa işte gibisinden. Markası lazım değil diyelim bir sürü örneği var zaten. İçine taktığı fanlar uğultu yapıyor bir türlü bulamadı başka fan takıyor sıkıntı yok bir süre sonra aynı, kasaya dokunuyorsun kağıt gibi zıngır zıngır ses camı olmasa tek parmakla kaldır. En sonunda iade boşta duran eski Corsair kasaya taktı sistemi, ne ses ne sıkıntı.