Lian Li O11 vision vs NZXT H6 Flow

Leloxa

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İnterior Architecture.
Arkadaşlar merhaba,
Toplayacağım yeni sistemde kasa konusunda kararsız kaldım. %75 iş üzerine kullanacağım için birincil önceliğim performans ikincil önceliğim görseldir. İzlemiş olduğum bir YouTube videosunda H6 Flow kasasının soğutma performansının daha iyi olduğuna şahit oldum. Açılı bir yapısı olduğu için muhtemelen fakat sizin de yorumlarınıza ihtiyacım var.

1722757207340.png

1722757228004.png

1722757269919.png

1722757298293.png

Dostum hangisini tercih ettin? Bende NZXT H6 Flow düşünüyorum. Overclocklu kullanacağım tüm bileşenleri ve ısı performansı çok iyi, ayrıca Lian Li'ye göre daha estetik geldi.

Merhaba hocam şu anlık H6 Flow düşünüyorum halen. Tabii sistem toplamasını birkaç ay sonra yapacağım askerden geldiğim vakit. Fakat sıcaklık testlerinde Lian Li O11 Vision'ı listede göremedim. Yeni olduğu için listelerde olmayabilir. Eğer birkaç derece fark varsa Lian Li tercih edeceğim.

Merhaba hocam şu anlık H6 Flow düşünüyorum halen. Tabii sistem toplamasını birkaç ay sonra yapacağım askerden geldiğim vakit. Fakat sıcaklık testlerinde Lian Li O11 Vision'ı listede göremedim. Yeni olduğu için listelerde olmayabilir. Eğer birkaç derece fark varsa Lian Li tercih edeceğim.
Anladım dostum bende öyle 15. nesili bekliyorum yükseltme yapacağım. H9 Flow da iyi kasa onuda takibe al indirimde aynı fiyata alınabilir. Lian Li O11 led tasarımını sevmiyorum ben.

Üstat işlemcin dünyanın en sıcak işlemcisi değilse vision daha güzel gözüküyor. Hava akışı daha iyi olmadığına eminim üstü bile kapalı ama var olan hava akışı ve sıvı soğutma yetip artacaktır. O yüzden ben olsam O11 vision tercih ederdim.
Diyelim biri 64 diğeri 70 olsun ne fark edecek ki? O kadar yoktur da olsa ne olacak? Diyelim takıntılısın takıntı haline getirdin. Pull push yap aynı olur.

Arkadaşlar merhaba,
Toplayacağım yeni sistemde kasa konusunda kararsız kaldım. %75 iş üzerine kullanacağım için birincil önceliğim performans ikincil önceliğim görseldir. İzlemiş olduğum bir YouTube videosunda H6 Flow kasasının soğutma performansının daha iyi olduğuna şahit oldum. Açılı bir yapısı olduğu için muhtemelen fakat sizin de yorumlarınıza ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 2273396

Eki Görüntüle 2273397

Eki Görüntüle 2273400

Eki Görüntüle 2273403
H9 elite sipariş verdim hâlen gelmedi iade edip lian li vision mu alsam emin olamadım, elimde 2X 3 lü 120mm lcd reverse lian li fan var sıvı soğutmam nzxt z53 yan tarafa takıp 2 fan takıp seneye kraken 360mm alıp sistemi tamamlamayı düşündüm, görsellerde vision için: yes-no ibaresi nedir hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı