cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 8 Mart 2021 #11 dakovey dedi: Evet, her iki seçenek için de aktif. Ayrıca aynı sorun sadece Writer uygulamasında değil LibreOffice'in tüm uygulamalarında var. Genişletmek için tıkla... Bende başka çözüm yöntemi kalmadı. İnternete bakarım müsait olunca. Kaldırıp tekrar yükledin mi uygulamayı? Belki düzelir.
dakovey dedi: Evet, her iki seçenek için de aktif. Ayrıca aynı sorun sadece Writer uygulamasında değil LibreOffice'in tüm uygulamalarında var. Genişletmek için tıkla... Bende başka çözüm yöntemi kalmadı. İnternete bakarım müsait olunca. Kaldırıp tekrar yükledin mi uygulamayı? Belki düzelir.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 8 Mart 2021 #12 cengover_ekin dedi: Bende başka çözüm yöntemi kalmadı. İnternete bakarım müsait olunca. Kaldırıp tekrar yükledin mi uygulamayı? Belki düzelir. Genişletmek için tıkla... İnternette baktım herhangi bir çözüm yolu bulamadım. Son 1 ay içerisinde LibreOffice ile ilgili açılmış konulara baktım benzer bir sorun göremedim. Biraz önce kaldırıp tekrar yükledim, hala sorun devam ediyor.
cengover_ekin dedi: Bende başka çözüm yöntemi kalmadı. İnternete bakarım müsait olunca. Kaldırıp tekrar yükledin mi uygulamayı? Belki düzelir. Genişletmek için tıkla... İnternette baktım herhangi bir çözüm yolu bulamadım. Son 1 ay içerisinde LibreOffice ile ilgili açılmış konulara baktım benzer bir sorun göremedim. Biraz önce kaldırıp tekrar yükledim, hala sorun devam ediyor.