Çözüldü Librewolf sayfaları durmadan yabancı dil oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brs7659

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum sayfalar. Türkçe yaptım ama tarayıcı kapanınca tekrardan İngilizce oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Librewolf'u PC den kullanıyorsanız ve Firefox eklentilerini destekliyor ise TWP eklentisini kurun. tek tıkla anında dilediğiniz diller arasında geçiş yapabilir ve görünteleyebsiniz.

Her konuda zayıf kalabilirim ama Firefox istisna. Firefox olmayan PC den internete bile girmem.
Librewolf da Firefox tabanlı imiş. Yukarıda önerdiğim eklentiyi kullanın. Hayatımda kullandığım en faydalı üç eklentiden biri. Benim tarayıcımda İngilizce hariç tüm web sayfaları otomatik olarak Türkçe açılır. İngilizceyi hariç bırakan benim.
Hiç Librewolf kullanmadım.
Başka bir tarayıcı ile benzer sorun yaşamıştım. Dil ayarlarını yanlış yapan ben mişim.
Basit olmasına rağmen yanlış anlamış ve uygulamışım. Detayını unuttum.
Sizde kontrol edin isterseniz.

Konuda sayfalar olarak bahsetmişsiniz,
İngilizce olan şey web sayfaları mı yoksa Librewolf'un arayüz dili, menüleri falan mı?

Şu ayarı yaptığınız yerin bir ekran görüntüsünü atar mısınız?
web sayfaları

1727379048028.png

1727379075156.png

Librewolf'u PC den kullanıyorsanız ve Firefox eklentilerini destekliyor ise TWP eklentisini kurun. tek tıkla anında dilediğiniz diller arasında geçiş yapabilir ve görünteleyebsiniz.

Her konuda zayıf kalabilirim ama Firefox istisna. Firefox olmayan PC den internete bile girmem.
Librewolf da Firefox tabanlı imiş. Yukarıda önerdiğim eklentiyi kullanın. Hayatımda kullandığım en faydalı üç eklentiden biri. Benim tarayıcımda İngilizce hariç tüm web sayfaları otomatik olarak Türkçe açılır. İngilizceyi hariç bırakan benim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı