Librewolf vs Brave

İki tarayıcı da kullandım ve ikisi güzel duruyor, hız konusunda ve gizlilik konusunda emin değilim.

Ben şahsen librewolfu tercih ederdim. Kendim floorp ve thorium kullanıyorum.

İki tarayıcı da kullandım ve ikisi güzel duruyor, hız konusunda ve gizlilik konusunda emin değilim.

Güvenlik açısından librewolf bence daha iyi.

Gizlilik açısından kessinlikle LibreWolf. Hız konusunda LibreWolf'e uBlock Origin Kurarsanız brave kadar hızlı olur.

Brave bence. Firefox ve türevleri iyi güzel hatta Librewolf gizlilik anlamında da çok iyi ama sayfaların yavaş yüklenmesi ve kasması gibi bir sürü sorun var. Bunu da Chromium olan herhangi bir tarayıcıya geçince anlıyorsunuz. Google malum tarayıcı sektörünün lideri olduğundan sitelerde Chromium tarayıcılarda çok daha iyi ve performanslı çalışıyor. Brave öneririm ben.

Brave bence. Firefox ve türevleri iyi güzel hatta Librewolf gizlilik anlamında da çok iyi ama sayfaların yavaş yüklenmesi ve kasması gibi bir sürü sorun var. Bunu da Chromium olan herhangi bir tarayıcıya geçince anlıyorsunuz. Google malum tarayıcı sektörünün lideri olduğundan sitelerde Chromium tarayıcılarda çok daha iyi ve performanslı çalışıyor. Brave öneririm ben.
LibreWolf’ta bu sorunun hala çözülememiş olması çok kötü. Gerçi burada sorun aslında Firefox’ta. PC’yi yeni formatladım. Brave mi kursam yoksa LibreWolf mu diye arada kaldım.

Bir şans daha verip LibreWolf yükledim ama yok abi. Brave bariz daha hızlı. Daha da kötü olan videolarda FPS düşmesi mevcut. YouTube’da 1080p60 video açtım. Brave’de görüntü yağ gibi akarken LibreWolf’ta bariz bir FPS düşüşü oluyordu. Baktım olmayacak mecburen LibreWolf’u kaldırdım. Brave ile yola devam. Gerek hızı gerek hafifliği olsun piyasanın en iyisi.

Son düzenleme:
Chromium tabanlı tarayıcılar kullanmazdım. Librewolf daha önce test ettim, Firefox'tan bir farkı yoktu. Güvenlik ve hız açısından da iyi. Bende sayfalar hızlı yükleniyot bilmem sorun sizde mi?

Chromium tabanlı tarayıcılar kullanmazdım. Librewolf daha önce test ettim, Firefox'tan bir farkı yoktu. Güvenlik ve hız açısından da iyi. Bende sayfalar hızlı yükleniyot bilmem sorun sizde mi?
Diğerlerine göre bilemem ama Brave’den sonra aşırı yavaş geldi. Gözle görülür bir yavaşlık var. Bende bir sorun yok. Daha yeni formatladığım bilgisayarda denedim. LibreWolf’u daha çok seviyor olsam da Brave fark atıyor. Bununla birlikte LibreWolf daha fazla kaynak tüketimi yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı