İki tarayıcı da kullandım ve ikisi güzel duruyor, hız konusunda ve gizlilik konusunda emin değilim.
İki tarayıcı da kullandım ve ikisi güzel duruyor, hız konusunda ve gizlilik konusunda emin değilim.
sağolunGizlilik açısından kessinlikle LibreWolf. Hız konusunda LibreWolf'e uBlock Origin Kurarsanız brave kadar hızlı olur.
LibreWolf’ta bu sorunun hala çözülememiş olması çok kötü. Gerçi burada sorun aslında Firefox’ta. PC’yi yeni formatladım. Brave mi kursam yoksa LibreWolf mu diye arada kaldım.Brave bence. Firefox ve türevleri iyi güzel hatta Librewolf gizlilik anlamında da çok iyi ama sayfaların yavaş yüklenmesi ve kasması gibi bir sürü sorun var. Bunu da Chromium olan herhangi bir tarayıcıya geçince anlıyorsunuz. Google malum tarayıcı sektörünün lideri olduğundan sitelerde Chromium tarayıcılarda çok daha iyi ve performanslı çalışıyor. Brave öneririm ben.
Diğerlerine göre bilemem ama Brave’den sonra aşırı yavaş geldi. Gözle görülür bir yavaşlık var. Bende bir sorun yok. Daha yeni formatladığım bilgisayarda denedim. LibreWolf’u daha çok seviyor olsam da Brave fark atıyor. Bununla birlikte LibreWolf daha fazla kaynak tüketimi yapıyor.Chromium tabanlı tarayıcılar kullanmazdım. Librewolf daha önce test ettim, Firefox'tan bir farkı yoktu. Güvenlik ve hız açısından da iyi. Bende sayfalar hızlı yükleniyot bilmem sorun sizde mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.