Libya Resmen Bize Savaş İlan Etti!

Bunların böyle ötmesinin sebebi ülkenin prestijinin düşük olmasından mı kaynaklı anlamıyorum. Ortadoğunun en güçlü ülkesiyiz nasıl oluyor da bu fareler bizle laf dalaşına giriyor? Biz burada bizden 2-3 gömlek bir ülkeye bunları desek bizi duman ederler biz Libya'dan 100 gömlek üstünüz herifler savaş ilan ediyor şaka gibi..

Şunu okumanı tavsiye ederim:

İfadeler: acv
Adam yakıt verdiyse nolcak. Sanki biz yaptık herşeyi bize laf atıyorsun. Kıvılcımı adamlar ateşlemiş işte. Ama o kıvılcım bir gün o ülkeyi yakar.

Sana yardım edeni unutup elinin tersiyle itersen, onun yerine geçen böyle saçma sapan kuklaların sadece lafta kalacak da olsa tehditlerine maruz kalırsın. Yakıt verdiyse ne olacak diye bir düşünce şekli mi var? Suyla mı uçuracaktık F16'ları? Neresinden bakarsan bak yanlış yapıldı. O zamandan bu zamana. Hatta 2005'de sınır hattındaki mayınların temizlenmesinden bu yana planlı bir iş var. Sınırdaki mayınlar temizlendi. Orta doğu ülkeleri sırayla karıştırıldı. En son Suriye'ye geldi sıra ve sonunda 4 milyon Suriyeli şu an burada. Hatta ben sana söyleyeyim gelen Suriyelilerin 2/3'ü Ermeni. Ermeni tehcirinde Ermeniler nereye sürüldü sanıyorsunuz? Bu iş başımıza herkesin sandığından çok daha fazla bela olacak. Ne doğru düzgün kayıtları ve ne bir şey.
Dostumuz libyadan 6 vatandaşımızı rehin alan libyaya. Ne desen boş.

Son düzenleme:
Bilmeyenler için 10dk'lık kısa bir anlatım.

2011 de Türkiye'nin kaddafi ye yardım edebilecek gücü yoktu. Libya'ya yardım ettiğin zaman Amerika rahat mı bırakacaktı zannediyorsun? Savunma sanayi 2011 yılında yok denecek kadar azdı. Savunma sanayin olmadığı için ambargolara bugün olduğu gibi göğüs geremiyordun. Bir ambargoda şey gibi kalırsın ortada. Ama şimdi allaha şükür savunma sanayimiz gelişiyor ve SİHA iha anlamında dünyada öncü devletiz. Şimdiki gücümüz olsaydı Libya'ya yardım etmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…