Lies of P Türkçe Yama [DeepL]

Direk ana konuda ki.

Teşekkür ederim yama sorunsuz çalıştı. 2 dosya var boyutu büyük olanın(kırmızı ile işaretli olan) ismini değiştirdim. Diğer dosyanın(yeşil ile işaretli olan) ismi değişecek mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-08_225457014.png
    resim_2025-06-08_225457014.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
DLC çevirisini bu kadar erken yapmış olmanız harika, elinize sağlık, teşekkürler. Ana oyunu oynayıp bitirmiştim zaten. Çeviri sayesinde hikayeyi anlayabildim. Şimdi DLC'yi de rahat rahat oynayabilirim.

Yalnız beni rahatsız eden bir kısım var o da doku metin düzenlemeleri. Yani iyi düşünmüşsünüz ama bence olmamış. Fontlar falan çok göze batıyor. Verdiğiniz dosyanın birisi doku birisi metin için demişsiniz. Sadece metin olanı kullansam çalışır mı? Bir de hangisi metin hangisi doku?

DLC çevirisini bu kadar erken yapmış olmanız harika, elinize sağlık, teşekkürler. Ana oyunu oynayıp bitirmiştim zaten. Çeviri sayesinde hikayeyi anlayabildim. Şimdi DLC'yi de rahat rahat oynayabilirim.

Yalnız beni rahatsız eden bir kısım var o da doku metin düzenlemeleri. Yani iyi düşünmüşsünüz ama bence olmamış. Fontlar falan çok göze batıyor. Verdiğiniz dosyanın birisi doku birisi metin için demişsiniz. Sadece metin olanı kullansam çalışır mı? Bir de hangisi metin hangisi doku?
s6 isimli olan dosya doku onu silmeniz yeterli.Tamamen keyif meselesi benim gözüme batıyor ingilizce olmaları ve bu hallerini beğendim o yüzden öyle kullanıyorum.

Türkçe Yama V4 sürümüne güncellendi.

Bazı kelimeler daha anlaşılabilir şekilde düzenlendi.

Bazı doku çevirileri eklendi.

Son düzenleme:
Oyuna DLC zorluk dengelleme güncellemesi geldiğinde haberdar edebilir misiniz eğer oynayıp bu mesajı gören biri olursa sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı