Life is Strange 6.20 TL !

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3.768
Oynadığım en iyi oyunlardan biridir. Before the Storm'a başlamam lazım bir ara

@KaraKartalw

Üzdün hocam
Gerçekten Çok güzel zaten Life İs Strange Serisi çok güzel
Teşekkürler hocam.
Ne demek hocam hayırlı olsun, Keyifli oyunlar dilerim
Square Enix'in indirimleri çok büyük oluyor. İyi indirim yapılmış. Bende nedensizce Tomb Raider I aldım.
Hayırlı olsun Dostum keyifli oyunlar dilerim

Yahu hikaye ne oyunda? İki tane ergenin saçma sapan sözde maceraları. Ergen ergen tavırlar. Hikaye bir türlü açılmıyor. Her seferinde hikaye güzelleşsin diye bekliyorum yok ya aynı sıkıcılıkta ilerliyor.

Bu oyunu cidden sevmeye çok uğraştım. Normalde beğenmediğim bir oyun olursa direkt kapatırım fakat bu saçma oyuna 6 saatimi ayırdım. En sonunda sildim oyunu. Ya incelemelere bakıyorum millet abartıyor. Yahu oyun acayip sıkıcı nesini beğendiler anlamıyorum.
@KaraKartalw

Üzdün hocam
Maalesef.

Oyunu gamepad ile oynamanız şiddetle tavsiye edilir.
Ha bu arada gamepad ile oynamıştım. Biraz daha rahat oluyor fakat ben tavsiye etmiyorum. Eğer yatıp uzanarak gamepad ile oynamayı düşünüyorsanız uyuyabilirsiniz. Oyun daha çok erken yatayım ama uykum yok diyenler için yapılmış.

Bakın seçimli oyun oynamak istiyorum derseniz gidin The Walking Dead oynayın ondan sonra bakın bakalım bu iki oyun arasında ne kadar fark var. The Walking Dead oyununu soluksuz bitirdim. Hikaye muhteşem ötesi yahu. Seçenekler yeterli kadar güçlü. Daha ne olsun? Life is Strange ise bir ergenin hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…