Odamdaki lamba akıllı Wi-Fi ampul. Anahtardan kapattığım zaman güç komple kesilip uygulama ile kontrol edilemediği için ona aynı markanın bunun için geliştirdiği akıllı Wi-Fi rölesini aldım. Normal lamba anahtarını çıkarıp zillerde kullanılan light anahtar ile basınca açılıp basınca kapanmasını istiyorum. Ama sadece basılı tutunca çalışacağı için momentary relay yani anlık kontak rölesi gerekiyormuş. O röleyi light anahtara bağlayıp oradan da akıllı Wi-Fi röleye bağlayacağım ama anlık kontak rölesi bulamadım internette.
Yapmak istediğim o anahtara 1 kere bas çek yapınca lamba yansın, daha sonra yeniden bas çek yaptığım zaman kapansın. Bunu sağlayacak röleyi nerede bulabilirim? Anlık kontak rölesi yerine başka röle de kullanabilirim. Nasıl bir şey önerirsiniz?
Örnek olması için YouTube üzerinde bulduğum basit bir videoyu bırakıyorum. O kocaman rölenin çok küçük hali lazım olacak bana.
Youtube link
Yapmak istediğim o anahtara 1 kere bas çek yapınca lamba yansın, daha sonra yeniden bas çek yaptığım zaman kapansın. Bunu sağlayacak röleyi nerede bulabilirim? Anlık kontak rölesi yerine başka röle de kullanabilirim. Nasıl bir şey önerirsiniz?
Örnek olması için YouTube üzerinde bulduğum basit bir videoyu bırakıyorum. O kocaman rölenin çok küçük hali lazım olacak bana.
Youtube link