Like a Dragon: Infinite Wealth'in OpenCritic ve Metacritic puanları belli oldu!

Corizeo

Decapat
Makaleler
1
Like a Dragon: Infinite Wealth'in Metacritic puanı şu anda 38 inceleme ile 91, OpenCritic'de ise ortalama 90. Geçenlerde konusu açılan, New Game+'ı üst bir sürüm ile satma olayı var fakat oyunun kendisi iyi gibi duruyor.

Metacritic: Like a Dragon: Infinite Wealth

Opencritic: Like A Dragon: Infinite Wealth Reviews

1706023656453.png

1706023662834.png

Son düzenleyen: Moderatör:
91 puan bir Yakuza oyunu için inanılmaz bir puan. Yanlış bilmiyorsam en yüksek puan alan Yakuza oyunu 86 puan ile Yakuza 0. Yakuza 0'ın bile üstünde bir iş çıkarmış yani RGG Studios. Oynamak için fazlasıyla sabırsızım.

91 puan bir Yakuza oyunu için inanılmaz bir puan. Yanlış bilmiyorsam en yüksek puan alan Yakuza oyunu 86 puan ile Yakuza 0. Yakuza 0'ın bile üstünde bir iş çıkarmış yani RGG Studios. Oynamak için fazlasıyla sabırsızım.
1200TL - ❌
10TL, ömür boyu garanti+ 3 oyun hesap - 💪😎

Ben de oynamak istiyorum ama paylaşımlı hesap dışında seçenek yok gibi.

Gamepass'e eklenir 6-7 ay sonra. Beklemek istemiyorsan ya 70 USD vereceksin ya da dediğin gibi paylaşımlı hesap alacaksın mecburen.
Artık bizde de oyunlar dolar olduğu için aslında Fanatical gibi sayfalarda bu tür oyunların pre orderları %5-%15 civarlarında indirimli oluyor. O yüzden mesela Infinite Wealth 70 dolar yerine 60 dolar civarına denk geliyor. Bu siteleri de tercih edebilirsiniz. Genelde bir çok AAA oyunlarda bu durum geçerli.

Fanatical çok bilindik ve onaylanmış bir sitedir zaten, direkt oyun yapımcılarından keyleri alıp satar.

Bu oyunların hangi sitelerde daha ucuza satıldığına da burdan bakabilirsiniz: Deals

1706172729042.png

Artık bizde de oyunlar dolar olduğu için aslında Fanatical gibi sayfalarda bu tür oyunların pre orderları %5-%15 civarlarında indirimli oluyor. O yüzden mesela Infinite Wealth 70 dolar yerine 60 dolar civarına denk geliyor. Bu siteleri de tercih edebilirsiniz. Genelde bir çok AAA oyunlarda bu durum geçerli.

Fanatical çok bilindik ve onaylanmış bir sitedir zaten, direkt oyun yapımcılarından keyleri alıp satar.

Bu oyunların hangi sitelerde daha ucuza satıldığına da burdan bakabilirsiniz: Deals

Eki Görüntüle 2096111
300 lira için riske girmeyi doğru bulmuyorum ben ya. Alır geçerim Steam'den.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı