Limit yayınlarının soru bankaları nasıl?

@FIXTER, bilgi Sarmal'ın her kitabını gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Soruları güzel oluyor.

Hocam o zaman önce bilgi sarmaldan başlayayım sonrasında direkt 345 yayınlarına mı geçeyim? Hocam bu arada bende 2 tane 345 yayınları var biri 2020 model biri de 2021 ikisini de çözüp bitireyim mi? Bilgi sarmaldan sonra.

@FIXTER, Türkçe için çok kitap çözmekten ziyade adam akıllı 1 tane kitap bitirip sonra ful deneme çözmektir. Kitapla boşa vakit kaybetmemelisin.

@FIXTER, evet. Çünkü sınavı kazandıracak asıl unsur denemelerdir, kitap sadece sana konuyu öğretir. Deneme çözmediğin sürece bir anlamı kalmaz. Türkçe adına da bir kitap fazlasıyla yeter.

@FIXTER, evet. Çünkü sınavı kazandıracak asıl unsur denemelerdir, kitap sadece sana konuyu öğretir. Deneme çözmediğin sürece bir anlamı kalmaz. Türkçe adına da bir kitap fazlasıyla yeter.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Hocam diğer dersler için de bunu önerir misiniz yoksa Türkçeye özgün mü?

@FIXTER, Bilgi Sarmal genel olarak kaliteli bir yayınevidir, diğer kitaplarına da bakılabilir.

@FIXTER, Tonguç yayınevini pek beğenmiyorum. Ama dediğim gibi kitap kitaptır, serice denemelere geçmeye bak.

Tamamdır hocam normalde 2 tane soru bankası bitirmeden geçemem diyordum ama öğretmen olduğunuz için lafınızın bende büyük bir ağırlığı var teşekkür ederim.
Sınavdan önce şu kadar soru tutturduk bu kadar iyiyiz vs. diyen birçok yayınevi var. Dınavda nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Ben son birkaç ay AYT matematiğe bakmadım(çünkü iyi yapıyordum). Hatta Orijinal yayınlarının en zor denemesinde 26 14 yapıp bu kadar zor gelmez demiştim. Sınavda 26 14 yaptım. O yüzden alın 1-2 kitap çözün. Denemeler çok daha önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı