Merhaba. LineageOS Android ile aynı görünüme mi sahip? Ve Android ile çalışan uygulamalar çalıştırır mı?
Merhaba. LineageOS Android ile aynı görünüme mi sahip? Ve Android ile çalışan uygulamalar çalıştırır mı?
Evet Android uygulamalari calisir. LineageOs Android Distro'su zaten.Merhaba. LineageOS Android ile aynı görünüme mi sahip? Ve Android ile çalışan uygulamalar çalıştırır mı?
Android görünümü diye bir şey vardır. Stock Android dediğimiz, Android'in üzerine arayüzler yapılmadan önceki görünümdür. Pixel cihazlarda bulunuyor şuan. Ama diğer cihazlar genelde kendi arayüzlerini kullanıyorlar. Mesela ben şuan ColorOS 12.1 kullanıyorum. Android 12 tabanlı.Evet Android uygulamalari calisir. LineageOs Android Distro'su zaten.
Android'in gorunumu diye birsey yok. OneUI, MIUI gibi arayuzler var.
Ona saf android denir. Sadece "android" denmez.Android görünümü diye bir şey vardır. Stock Android dediğimiz, Android'in üzerine arayüzler yapılmadan önceki görünümdür. Pixel cihazlarda bulunuyor şuan. Ama diğer cihazlar genelde kendi arayüzlerini kullanıyorlar. Mesela ben şuan ColorOS 12.1 kullanıyorum. Android 12 tabanlı.
Ona saf android denmiyor. Çünkü saf dediğiniz şey üstüne hiçbir arayüz entegre edilmemiş halidir. Biz bu arayüze Stock Android diyoruz. Pixel arayüzü diyen de var.Ona saf android denir. Sadece "android" denmez.
Hayır saf android deniyor. Arayüz entegre edilmemis hali falanda yok.Ona saf android denmiyor. Çünkü saf dediğiniz şey üstüne hiçbir arayüz entegre edilmemiş halidir. Biz bu arayüze Stock Android diyoruz. Pixel arayüzü diyen de var.
İşte ona genelde saf Android demiyorlar ondan bahsediyorum. Genelde Stock Android diye geçiyor. Yani ana Android yapısı. Genelde Pixel telefonlar kullanıyor. Casper'ın da kullanan modelleri var.Hayır saf android deniyor. Arayüz entegre edilmemis hali falanda yok.
Pixel arayuzu diye birşey yok. Pixel cihazlar saf android kullanır. Başka bir adı AOSP.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.