LineageOS mu ArrowOS mu?

Cevabınız için teşekkürler arrow OS kullandım fakat stabilitesi mükemmel değildi bazen şarjım uzun bazen cabuk bitiyor, bazen uygulmaları açmamakla kalmıyor uygulamaları sanki yokmuş gibi sayıyor evet güzel bundan önce arkadaşımın S10+ ına atmıştım ve mucizevi bir şeydi yağ gibiydi evet fakat banka uygulamalarının rootu veya Custom ROM'unu görmesi soun değil 2-3 tane LSPosed ve safetynet modülleri yetiyor bana elinize sağlık hocam

Lineage Google ekosisteminden kurtulmak isteyenler için biçilmiş kaftan fakat iş rootlu kullanmaya gelince gündelik hayatta kullandığımız signature spoofing entegresi olmadığından bazı güvenlik gerektiren uygulamalar ve banka uygulamaları hep hata veriyor. Arrow çok güzel makyajlanmış ve CAF bazlı bir ROM. Diğer ROM'lara göre daha performanslı çalışır.

Şuna da dikkat etmek gerek, ROM'lar iyi güzel de arkasındaki geliştiriciler ne kadar iyi o önemli. Eski telefonum Note 8'de aldığımdan beri ArrowOS 10 kullandım ve aşırı memnundum. Şimdi geçenlerde farklı model telefonu olan arkadaşımınkine Arrow kurduğumda o kadar performanslı çalışmadı. Zaten açık kaynak kodlu oldukları için hepsi birbirinin forku gibi. Şu an ise F5 var elimde onda crDroid kullanıyorum.

Diyeceğim şu, ROM işleri tamamen deneme yanılma. LineageOS debloat olmadan tamamen sade, özgür, gizli bir deneyim sunuyor. Ancak bazı şeyleri çalıştırabilmek için ekstra adımlar uygulamak gerekiyor. Arrow ise gerekli olan yamaları, spoofingleri başarıyla bünyesine entegre ettiği için çiçek gibi akıyor. Zaten CAF bazlı olması da hanesine bir artı. Arrow kullanın geçin.

LineageOS deneyimlerimden sonra gunde 5 6 defa sarja takmaya başladım şu an alexis ROM One UI 2.1 Android 10 dayim gayet hizli ve sarji hizli gidiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı