Linea'nın hangi modeli alınır?

Meteoradam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Uzay ve astronomi
Arkadaşlar merhaba,
Linea'nın 1.4 fire 2015 modeli mi, yoksa 1.4 turbojet 2010 modeli mi mantıklı?
Bu arada 1.6 Megane 2019 aracımı 900 bine satıp bu araçlardan birini alıp artan parayı altına veya faize atmak istiyorum. Değerli görüşleriniz benim için değerlidir. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Linea'nın 1.4 fire 2015 modeli mi, yoksa 1.4 turbojet 2010 modeli mi mantıklı?
Bu arada 1.6 Megane 2019 aracımı 900 bine satıp bu araçlardan birini alıp artan parayı altına veya faize atmak istiyorum. Değerli görüşleriniz benim için değerlidir. Teşekkür ederim.

Linea kullanmış gibi olarak söylüyorum uzak durulması gereken bir araç Egea Linea pegonun bir modeli vardı 306 mı ne fluence uzak durmayı bırak arkana bakmadan kaçman lazım konfor yok hız yok yol tutuşu yok tornet gibi bir şey bu arabalar bütçe meselesi tabii ama ben tecrübemi paylaştım.

Linea kullanmış gibi olarak söylüyorum uzak durulması gereken bir araç Egea Linea pegonun bir modeli vardı 306 mı ne fluence uzak durmayı bırak arkana bakmadan kaçman lazım konfor yok hız yok yol tutuşu yok tornet gibi bir şey bu arabalar bütçe meselesi tabii ama ben tecrübemi paylaştım.

C elysee ve 301 dediğiniz araçlar yürüyen tabut. Tourneo connect viraja yapışıyor resmen yol tutuşu bir ticari gibi değil asla binek otomobil hissi veriyor.

Bütçe cıkıyorsa 1.6 urban veya easy paketi alınmalı belki gsrli popta olabilir. Ancak benzinlilere bulaşmayın.

Benzinli FİAT almayın bence. eğer ki ayağımı yerden kessin diyorsan 1.3 Multijet POP eğer ki biraz daha konfor istiyorsan 1.6 Urban

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı