Linear Switch'lerin hissiyatı nasıl?

Bütçe
2500

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
Linear Switch'lerde sesten anladığım kadarıyla sanırım biraz daha “boşluğa basıyormuş gibi” oluyor. Yani bastığınızda tuş en aşağı inene kadar önünde hiçbir engel çıkmıyor. Bu benim sevmediğim bir durum. Ajazz AK820 (Pro değil) ve Aula F87 kullanan varsa ve hissiyatını anlatırsa memnun olurum.

Linear Switch'lerde sesten anladığım kadarıyla sanırım biraz daha “boşluğa basıyormuş gibi” oluyor. Yani bastığınızda tuş en aşağı inene kadar önünde hiçbir engel çıkmıyor. Bu benim sevmediğim bir durum. Ajazz AK820 (Pro değil) ve Aula F87 kullanan varsa ve hissiyatını anlatırsa memnun olurum.
Cok kotu bence. Bastiginizi hissetmiyorsunuz. Tactile seviyorum o yuzden. Bende Aula F75 vardi linear switch ile geliyor. 2 gun dayanamadim switchleri degistirdim. Ama tercih meselesi bu. Bir magazada test edebilirsiniz.

Cok kotu bence. Bastiginizi hissetmiyorsunuz. Tactile seviyorum o yuzden. Bende Aula F75 vardi linear switch ile geliyor. 2 gun dayanamadim switchleri degistirdim. Ama tercih meselesi bu. Bir magazada test edebilirsiniz.
Evet bence aynı fikirdeyiz. Bastığımı hissetmemek beni rahatsız ediyor baya. Sessiz olması iyi ama hissiyat yok. Ajazz umarım öyle değildir tacticle veya linear yazmıyor.

Şahsen ben yaklaşık 15 sene membran klavye kullandığım için linear switchlerde böyle sıkıntı yaşamadım hiç. Alışkanlık olarak tuşlara dibine kadar basarım zaten. Uzun süre de Razer grean switch kullandım ama bi yerden sonra kafam kaldırmamaya başladı. Kısaca alışkanlık meselesi linear olsa da bi noktada alışırsınız.

Tamamen öznel bir fikir. Eğer yazmayı seven biriysen tactile switch hiç hoş olmayabilir. Zaten Tactile switchlerin kullanış amacı, LoL gibi moba oyunlarında tuşa bastın basmadın kontrol etmeden anlaman için tasarlanmış diye biliyorum. Yani yazı yazan adam ya da hikayeli oyun oynayan adam için gerekli değil.

Tamamen öznel bir fikir. Eğer yazmayı seven biriysen tactile switch hiç hoş olmayabilir. Zaten Tactile switchlerin kullanış amacı, LoL gibi moba oyunlarında tuşa bastın basmadın kontrol etmeden anlaman için tasarlanmış diye biliyorum. Yani yazı yazan adam ya da hikayeli oyun oynayan adam için gerekli değil.
Dediğiniz gibiyse tacticle benliktir hocam. Sadece bahsettiğim tuş en alta inene kadar hiçbir şeyin hissedilmemesini sevmiyorum. Mesela blue switch’i ele alırsak sesi tırmalıyor evet ama basarken ortasında küçük bir baskı hissediliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı