Peki beyaz bir klavye önerebilir misin ?Bilinen bir marka değil büyük ihtimalle Gamepower tarzı bir şey. 250 TL'de az bir şey değil. Mavi switchte bir süre sonra üzebilir sesinden dolayı. Ben aşağıda ki klavyeyi öneririm.
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sırf çevre aydınlatması için 1,5 yıl kadar önce Motospeed K87S almıştım ne hikmetse aynı switchi kullanan klavyelerden çok daha güzel bir hissiyata sahip. Eksi tarafları var fakat çokta önemsemiyorum. Aliexpress gibi sitelerden satın alacaksan öneririm. Türkiye satış fiyatı kazık ve ederi değil. Bu fiyatlarda başka beyaz renkli klavye bilmiyorum zaten.Peki beyaz bir klavye önerebilir misin ?
Bütçe sıkıntı değil çok uçmadıkça
Sen nereden aldın ? Bide mekanik çok önemli değil aydınlatma ve beyaz olması önemli bide çabuk bozulmaması.Sırf çevre aydınlatması için 1,5 yıl kadar önce Motospeed K87S almıştım ne hikmetse aynı switchi kullanan klavyelerden çok daha güzel bir hissiyata sahip. Eksi tarafları var fakat çokta önemsemiyorum. Aliexpress gibi sitelerden satın alacaksan öneririm. Türkiye satış fiyatı kazık ve ederi değil. Bu fiyatlarda başka beyaz renkli klavye bilmiyorum zaten.
Ben memnunum açıkçası üründen. Çin'den aldım. Alabiliyorsan alabileceğin en iyi ürün K70'in beyaz versiyonu olur.Sen nereden aldın ? Bide mekanik çok önemli değil aydınlatma ve beyaz olması önemli bide çabuk bozulmaması.
Nerden aldın bro senin klavyeni alıcam büyük ihtimalle biraz yardımcı olurmusun ?Ben memnunum açıkçası üründen. Çin'den aldım. Alabiliyorsan alabileceğin en iyi ürün K70'in beyaz versiyonu olur.
Amazon.com: CORSAIR K70 RGB MK.2 SE Mechanical RAPIDFIRE Gaming Keyboard - USB Passthrough & Media Controls - PBT Double-Shot Keycaps - Cherry MX Speed - RGB LED Backlit: Computers & Accessories
Amazon.com: CORSAIR K70 RGB MK.2 SE Mechanical RAPIDFIRE Gaming Keyboard - USB Passthrough & Media Controls - PBT Double-Shot Keycaps - Cherry MX Speed - RGB LED Backlit: Computers & Accessorieswww.amazon.com
Aliexpress üzerinden satın almıştım. Fakat Gearbest, Banggood gibi sitelerden de alabilirsin.Nerden aldın bro senin klavyeni alıcam büyük ihtimalle biraz yardımcı olurmusun ?
Gearbest güvenilir mi peki sıkıntı çikar mı oradan almayı düsünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.