Lingbao Jiguanshi Klavye Alınır mı?

• Konuyu başlatan Newke
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 7.821
Dostum anlamıyor musun aynı marka değil marka basılıyor, Rampage gibi US $23.84 40% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
buradan bakabilirsin Çakma olduğuna bari baksaydın internet üzerinden.
Sen yenisin sanırım forumda böyle konuştuğuna göre. Konu sahibinin attığı ürünle senin paylaştığın ürün aynı ben onu söylüyorum. Ayrıca "çakma" falan değil ürünler sadece şablon tasarım. Numuneler inceleniyor belli başlı değişikler isteniyor sonrasında sipariş geçiliyor adet sayısına göre kutulanıp satılıyor. Yaş itibariyle bilmiyor olabilirsin bunu ama bunun adına "TİCARET" deniyor. Bide araştırsaydın diyor emin ol senin yaşının yarısı kadar benim yurt dışı alışveriş tecrübem var.

Son olarak senin paylaştığın Metoo ile değil ama Royal Kludge ürünlerinden biriyle benzerlik gösteriyor ürün fakat bu tarz markaların olayı bu zaten. Bu markaların ekonomik güçleri sıfırdan ürün geliştirmeye ve yazılım üretmeye güçleri yetmiyor. Yetse bile daha kazançlı olan yolu seçiyorlar.

Son düzenleme:
@UmuTzn Yaşla bu işler olsaydı neyse bişey demiyeceğim mühendislik okuyorum ya siz ? ha bide diyorsunuz ya Çakma değil o halde neden Rampage. Frisby markalarını kötülüyorsunuz. Kardeşim kötüleyemezsiniz hakkınız. yok onlarda aynısını yapıyor, kendilerine göre yaptırıyor satıyor iyi günler.
Ayrıca sizden daha Old'um bu forumda sadece hesaplarım kapatıldı durduk yere.

Tuş kapakları kalitesiz bunların (Motospeed dahil), Trust Cada öneririm.
Çinli üreticilerin standart ABS tuş kapakları :D Yazı şablonları değiştirseler belki bi giderleri olurdu
@UmuTzn Yaşla bu işler olsaydı neyse bişey demiyeceğim mühendislik okuyorum ya siz ? ha bide diyorsunuz ya Çakma değil o halde neden Rampage. Frisby markalarını kötülüyorsunuz. Kardeşim kötüleyemezsiniz hakkınız. yok onlarda aynısını yapıyor, kendilerine göre yaptırıyor satıyor iyi günler.
Ayrıca sizden daha Old'um bu forumda sadece hesaplarım kapatıldı durduk yere.
Benim olmadığım ne malum 😉 16 yaşında mühendislik okuyorsan helal olsun. Ben mezun olalı çok oldu. mimarlık yapıyordum geçtiğimiz yıla kadar çok merak ediyorsan. Tamam anladık seni, konu dışına çıkmanın bir anlamı yok. Başka markaları konu içine dahil etmenin bir anlamı yok. Ben diyorum ki yurt dışı alışverişi sen diyorsunki mühendislik. Ne alakası var bu konuyla bunun? Sanada iyi forumlar.

Su anda stokları bitti ürünün. Hala kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşadım,zaten içinde yedek Switch bulunuyor. Bence stoklara tekrar gelince alınabilir bir ürün👍
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı