Link Çevirebilecek Yardım Sever

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler aranızda Premium Üyeliği olan var mı? Bir film var indirmek istiyorum Türkçe dublaj olduğu için torrent olarak yok. Uploaded, Turbobit ve Letitbit linkleri mevcut. Aranızda bunlardan Premium kullanan ve bana yardımcı olup hızlı indirmem için linki çevirip atarsa çok yardımcı olur.

- - - Güncellendi - - -


Koca Technopat forumunda yardım edecek biri yok mu arkadaş? :)
 
Olay yardım konusu değil. Kimse artık premium kullanmıyor. Bunu anlamanı beklerdim. Bitti artık o devir.

Beklentini karşılıyorum zaten abi yani biliyorum artık o devir bitti ama umut işte belki biri çıkar bende var diye sormak istedim :) Neyse artık sağlık olsun bizde alt yazı izleriz. Biraz yabancı dilimiz gelişsin ;)
 
-Hesap almak ücretsiz mi?
Ücretsiz.

-Hesap aldığın andan itibaren 2 gün süresi işlemeye başlıyor mu?
Aldığınız saniye başlıyor

-Bu 2 gün boyunca istediğim kadar indirmek sınırsız mı?
Bazı siteler hariç sınırsız. Diğerleri ise 10GB civarı limitli.
 
Özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum. Tabiki anlatıyım hemen şu an sistem kapalıymışta öğlene doğru açılır gibi. Şimdi ilk başta siteye giriyosun direkt zaten link yazma yeri çıkıyo oraya 1 tane linki koyuyosun sonra düğmeye tıklıyosun. Site o dosyayı kendi hafızasına indirim sana yolluyo olay bu yani
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı