Link kısaltmayla para kazanılır mı?

2017-18 tarihlerinde aylık 1500-2000 kazanıyordum. Tıklanma sayısı değil en önemli olan. Tıklanan ip sayısı. Yani 10 kişi 10 linke tıklarsa 100 tıklanma parası almazsınız. 10 tıklanma alırsınız.

Açabiliyorum. Önceden belirteyim sanal numara ile açtığınız hesaplar para gelir gelmez banlanıyor genelde.
Yok öyle açmadım ben akrabam sayesinde açtım.

2017-18 tarihlerinde aylık 1500-2000 kazanıyordum. Tıklanma sayısı değil en önemli olan. Tıklanan ip sayısı. Yani 10 kişi 10 linke tıklarsa 100 tıklanma parası almazsınız. 10 tıklanma alırsınız.
Dediğinizi tam anlayamadım neden oluyor bu? 10 ayrı linke tıklanıyor 10 kere 10 100 yapmıyor mu neden olmuyor?

Yok öyle açmadım ben akrabam sayesinde açtım.

Dediğinizi tam anlayamadım neden oluyor bu? 10 ayrı linke tıklanıyor 10 kere 10 100 yapmıyor mu neden olmuyor?
Hocam Cost Per Mille (Bin Gösterim Başına Maliyet) deniyor aldığınız paraya. Firmalar reklam link kısaltma sitelerine gören kişi başına para veriyor. Size de gören kişi başına para ödüyor link kısaltma siteleri. Her ne kadar 10 kişi 10 linke tıklasa da reklamı gören kişi sayısı 10 kişi. Bunun için 10 kişilik ödeme alıyorsunuz. Genellikle bununla karşılaşıp az ödeme alınca vazgeçiyorlar.

Cuma çıkışı 2 saat camii önünde dilensen bu şekilde 2 haftada kazanacağından fazlasını kazanırsın.
Tamam hocam da benim kimseden dilenmek gibi bir niyetim yok kendim açıp geçecektim linkleri eğer durum böyle ise yapacak bir şey yok gibi. Kişi sayısına göreyse benim hesap tutmuyor ama zaten oyun, disney cart curt hesabı dağıttığım bir sunucum var orada direkt hesabı dağıtmam da kısa link eklerim 300 kişi var sonuçta hiç yoktan para gelir biraz biraz.

Tamam hocam da benim kimseden dilenmek gibi bir niyetim yok kendim açıp geçecektim linkleri eğer durum böyle ise yapacak bir şey yok gibi. Kişi sayısına göreyse benim hesap tutmuyor ama zaten oyun, disney cart curt hesabı dağıttığım bir sunucum var orada direkt hesabı dağıtmam da kısa link eklerim 300 kişi var sonuçta hiç yoktan para gelir biraz biraz.

Demek istediğim harcadığın vakitle kazanç oranın arasında uçurum olur. Link kısaltma belki 10 sene önce dişe dokunur bir para kazandırıyordu.

Cpm oranları her geçen gün artıyor. Yüksek takipçili bir kanalın var ise hala iyi paralar kazandırır.

Pekala bu işi yapıyorsan aylık kazanç rakamlarını paylaşabilirsin, bakalım ne kadarlık bir kazanç elde ediliyor. Sen yapmıyorsan da "yüksek takipçili kanala" sahip birisinin link kısaltma gelirlerini paylaşabilirsin elinde varsa.

Şimdi aklımdaki düşünce şöyle: Kısaltma sitelerini birbiri ardına zincirlemesine bağlayıp buna da günde 15-20 defa girsem kendim ya da 2-3 arkadaşım, ardı ardına 10 tane falan koymayı düşünüyorum zaten çünkü ben girip çıkıcağım sonuçta. Bu şekilde para kazanabilir miyim yoksa bu sitelerde IP'yi görme falan var da sadece 1 girişi mi görüyor? Ayrıca en kazançlıları hangileridir? Çekmek için illaki PayPal hesabım olmasına mı ihtiyaç var?

Efendim değmez çünkü 2 kuruş 100 kişi geçse bile bir döner parası etmiypr zamanınızı çalar ve VPN en açsanız bile anlıyor değmiyor vaktinizi bence boşa harcamayın.

Pekala bu işi yapıyorsan aylık kazanç rakamlarını paylaşabilirsin, bakalım ne kadarlık bir kazanç elde ediliyor. Sen yapmıyorsan da "yüksek takipçili kanala" sahip birisinin link kısaltma gelirlerini paylaşabilirsin elinde varsa.
Yaparsam paylaşırım hocam umarım başarılı olurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı