Link.tl'den Bot atarak para kazanma

xelys

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Benim aklıma takılan bir soru var sizlere sormak istiyorum. YouTube, Twitter gibi yerlerde Link.tl gibi sitelerde bot atarak saatte 200 TL gibi para kazanma gibi laflar dönüyor. Sizce Link.tl'den Bot atarak para kazanmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem kaç kelimeli makale yazmak için verdikleri para 2-3 TL. Paranın kolay kazanılabileceğini düşünenler hayatında en ufak bir iş yapmamış, çocuk yaştaki kişilerden oluşur genelde.

En basitinden dışarıda su satsan (çoğu asgari ücretliden fazla kazanıyorlar) onun bile bir macerası oluyor. Güneşin ortasında, saatlerce ayaktasın veya bağırarak dolaşıyorsun. Su çetelerinin başına üşüşmesi de cabası olur. Lafın kısası, böyle şeylere medet ummak yerine oturup ders çalışın. Sağlam meslek edindikten sonra zaten para kazanılır, o zaman da paradan çok başka şeyleri düşüneceksiniz de, neyse bunlardan bahsetmek için erken...

Bilmem kaç kelimeli makale yazmak için verdikleri para 2-3 TL. Paranın kolay kazanılabileceğini düşünenler hayatında en ufak bir iş yapmamış, çocuk yaştaki kişilerden oluşur genelde.

En basitinden dışarıda su satsan (çoğu asgari ücretliden fazla kazanıyorlar) onun bile bir macerası oluyor. Güneşin ortasında, saatlerce ayaktasın veya bağırarak dolaşıyorsun. Su çetelerinin başına üşüşmesi de cabası olur. Lafın kısası, böyle şeylere medet ummak yerine oturup ders çalışın. Sağlam meslek edindikten sonra zaten para kazanılır, o zaman da paradan çok başka şeyleri düşüneceksiniz de, neyse bunlardan bahsetmek için erken...

Hocam paranın kolay kazanılmadığını 11 yaşımda öğrendim çünkü 11 yaşında babamın yanında çıraklık yaptım ve anladım ki yediğim 1 hamburgere 20 TL ödüyorum o 20 TL zor kazanılıyor artık :(.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı