Tüm tarayıcılar sorunsuz çalışmakta ama Steam ana sayfasında aynı reklam beliriyor.Murat hocamın tüm dediğini yaptıysan güvende demektir. Güncel, iyi bir antivirüs kullanmayı unutma.![]()
@Murat5038 Biraz fazla rahatsızlık verdim ama kusura bakmayın.
Tüm tarayıcılar sorunsuz çalışmakta ama Steam ana sayfasında aynı reklam beliriyor.Murat hocamın tüm dediğini yaptıysan güvende demektir. Güncel, iyi bir antivirüs kullanmayı unutma.![]()
Evet eksiksiz bir şekilde yaptım. Steam'de bir kullanıcı aynı sorundan dolayı konu açmış geçen sene. Tarayıcıları halletmiş ama Steam'i çözememiş. Format atmak zorunda kalmış.Murat hocamın dediklerinin hepsini yaptığınıza eminsiniz değil mi?
Onla da tarattım ve birçok program ile daha. Ayrıca yazılım sadece reklam çıkarıyor açıkçası buna alışabilirim.Gerçekten mi? Murat hocam şuan açık değil. Açık olduğunda bir çaresini bulur. Malwarebytes ile taratın bir de bilgisayarı. Çıkan virüsleri silin.
Steam'ı kalıntısız silersen oda gidecektir. Steam içini bu programlar göremediğinden haliyle bende göremiyorumSteam ana sayfasında aynı reklam beliriyor.
Tıklamadıktan sonra sorun olmayacaktır.Ayrıca yazılım sadece reklam çıkarıyor açıkçası buna alışabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.