Linke tıklama sonrası bilgiler sızar mı?

Attığın linke girdim, VPN ile de girdim hiçbir türlü buradan öteye geçmiyor. Bir ara Agree yazısı çıktı ona tıkladım falan.

Sıkıntı yok, oyna devam. Linklerden korkan internet kullanmasın.

Screenshot_10.jpg

Attığın linke girdim, VPN ile de girdim hiçbir türlü buradan öteye geçmiyor. Bir ara Agree yazısı çıktı ona tıkladım falan.

Eki Görüntüle 1914257

Kankam o kadar bilgim yok demek ki, insanda bilmediği şeyden korkar.

Attığın linke girdim, VPN ile de girdim hiçbir türlü buradan öteye geçmiyor. Bir ara agree yazısı çıktı ona tıkladım falan.

Eki Görüntüle 1914257

Teşekkür ederim kanka laf vursanda yine de. :D <3

Grafiby. Link sitesinden IP logger oluşturup atmış.
Domaini shrekis. Life olarak seçmiş resimde de gösterdiğim gibi.
Lamerın teki korkmana gerek yok hiçbir şey yapamaz.
VirusTotal sonucundada phishing olarak oltama linki uyarılarını görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    ss.PNG
    30,8 KB · Görüntüleme: 59
Demek ki neymiş alma mazlumun ahını çıkaar aheste aheste, sunucuma geleceksin izinsiz reklam yapacaksın sonra forum sitelerine sığınıp IP logger gibi zırvalanmış sözlerle avunacaksın değil mi ataköy'lüm benim. Bu sadece botun tespitlerini doğrulamak amaçlıydı... IP logger linki, sadece IP adresi tespiti yapar ancak işin diğer kısmını sunucuyta varlıklı olduğunda halledildi. 6 bin TL para verdim ben o bota kullanmayım mı şimdi :) neyse ya güzel bir anımız oldu kendine iyi bak.

Olay ne?

Demek ki neymiş alma mazlumun ahını çıkaar aheste aheste, sunucuma geleceksin izinsiz reklam yapacaksın sonra forum sitelerine sığınıp IP logger gibi zırvalanmış sözlerle avunacaksın değil mi ataköy'lüm benim. Bu sadece botun tespitlerini doğrulamak amaçlıydı... IP logger linki, sadece IP adresi tespiti yapar ancak işin diğer kısmını sunucuyta varlıklı olduğunda halledildi. 6 bin TL para verdim ben o bota kullanmayım mı şimdi :) neyse ya güzel bir anımız oldu kendine iyi bak.

Abooo olay çıkmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı