Linke tıklama sonrası bilgiler sızar mı?

Demek ki neymiş alma mazlumun ahını çıkaar aheste aheste, sunucuma geleceksin izinsiz reklam yapacaksın sonra forum sitelerine sığınıp IP logger gibi zırvalanmış sözlerle avunacaksın değil mi ataköy'lüm benim. Bu sadece botun tespitlerini doğrulamak amaçlıydı... IP logger linki, sadece IP adresi tespiti yapar ancak işin diğer kısmını sunucuyta varlıklı olduğunda halledildi. 6 bin TL para verdim ben o bota kullanmayım mı şimdi :) neyse ya güzel bir anımız oldu kendine iyi bak.

Yani sonuç ne?

O kısmı şakasına söyledim ama rahat ol. Tabii sen her gördüğün şüpheli linke tıklama ama tıkladığında da korkmana, panik yapmana gerek yok.

Kanka adam şimdi başka şeyler diyor konuya tekrar bakar mısın? Linki atan malum şahıs geldi.

Grafiby. Link sitesinden IP logger oluşturup atmış.
Domaini shrekis. Life olarak seçmiş resimde de gösterdiğim gibi.
Lamerın teki korkmana gerek yok hiçbir şey yapamaz.
VirusTotal sonucundada phishing olarak oltama linki uyarılarını görebilirsiniz.

Kanka şimdi gelmiş bir şeyler anlatıyor 6bin TL verdim falan ben hiçbir şey anlamadım.

Son düzenleme:
Kanka adam şimdi başka şeyler diyor konuya tekrar bakar mısın? Linki atan malum şahıs geldi.

Güldüm mesaja ne yalan söyleyim. Yat uyu çok canın sıkılırsa da ve tehdit edildiğini düşünüyorsan al ekran görüntüsünü şikayet et ne diyeyim. Technopat forumunda her mesajın ve girişin logları gömülü duruyor, savcılığın bir talep etmesine bakar.

Güldüm mesaja ne yalan söyleyim. Yat uyu çok canın sıkılırsa da ve tehdit edildiğini düşünüyorsan al ekran görüntüsünü şikayet et ne diyeyim. Technopat forumunda her mesajın ve girişin logları gömülü duruyor, savcılığın bir talep etmesine bakar.

Değil mi cano... En rahatı :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı