LinkedIn kişiler, akış ve gönderiler hedef kitle dışında görüntüleniyor

Ozymandias

Kilopat
Merhaba, iyi günler.

LinkedIn'e girdiğimizde LinkedIn bize akış kısmında kişiler öneriyor. Önerilen kişiler kısmı ve LinkedIn'in gönderilerimi gösterdiği kişiler sürekli olarak Pakistan, Hindistan, Fas, Mısır vb. ülkeler ya da bu ülkelerin olduğu bölgeler oluyor.

Kimseyle bir sorunum yok, ırkçı değilim ama benim de yaptığım işler gereği hitap ettiğim bir insan kitlesi var. Mühendislik işleri üzerine paylaşımlarım oluyor bu arada. Ayrıca hedef kitlem Türkiye, Avrupa ve Amerika. Yaptığım işlere uygun gönderiler paylaşıyorum ama sürekli olarak Hindistan-Pakistan-Afrika gibi yerlerde geziniyor.

Birçok şey denedim; belirli bir süre hiçbir şey paylaşmadım, bu tür kişileri engelledim, görmezden geldim, konum ayarlarımı değiştirdim...
Lakin bir türlü kurtulamıyorum ve artık gerçekten çok rahatsız edici hale geldi. Bu insanlarla temasım yok ama neden LinkedIn hedef kitlem dışında birilerini bana dikte ediyor, anlamıyorum.

Hesabımı silmek istemiyorum çünkü birçok bağlantım ve işlerim var. Bir gönderi paylaştığımda beğenenlerin ya da görenlerin %60-80 kadarı hint, Afrikalı, Pakistanlı vb. bu saçmalıktan nasıl kurtulabilirim, tavsiye verebilir misiniz?

Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı