windows 11 de böyle çıkmıyor uygulamayı tek tek seçmeniz gerekiyor ve yapmama rağmen hala edge ile açmaya çalışıyor ve edgeyi kaldırdığım için hiç bir şeyde açılmıyor şimdiOluyor.
yapmama rağmen olmuyorAyarlar yaz: Varsayılan uygulamalar Google Chrome'u bul en üstte varsayılan olarak ayarla.
Eki Görüntüle 2598730
Windows 11 de böyle çıkmıyor uygulamayı tek tek seçmeniz gerekiyor ve yapmama rağmen hala Edge ile açmaya çalışıyor ve Edge'yi kaldırdığım için hiçbir şeyde açılmıyor şimdi.
Windows 11 de böyle çıkmıyor uygulamayı tek tek seçmeniz gerekiyor ve yapmama rağmen hala Edge ile açmaya çalışıyor ve Edge'yi kaldırdığım için hiçbir şeyde açılmıyor şimdi.
Yapmama rağmen olmuyor.
hepsi zaten yaptım hala aynıBende Windows 11 kullanıyorum hem de 25h2. varsayılan uygulamalar yaz Chrome'u bul varsayılan olarak ayarla.
Bende de bazı yerler böyle onları tek tek Chrome yap.
Eki Görüntüle 2598736
Hepsi zaten yaptım hala aynı.
Hepsi zaten yaptım hala aynı.
Windows 11 de olmuyor
28 Temmuz 2023’te yazdığım Postumdaki fotoğraftaki ayarı outlookta yaparsanız olur.Microsoft Office Outlook kullananlarda ısrarla Microsoft Edge'de açılıyorsa aşağıdaki adımları izleyiniz:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.