Microsoft Edge vs Chrome

Chrome yedeğini dosya olarak PC’ye yükleyip, Edge’den yükleyebilirsiniz. Böyle bir özellik varsa tabi. Tarayıcılar da vardı da hepsinde var mı bilmiyorum. Ben Edge’den alıp Mozilla’ya aktarmıştım her şeyi.

Üşenmeye de üşenirsin yakında :)

Neden olmasın olabilir. Türk genclerinin bence en büyük üşengeçliklerinden biride banyoya girmem deyip girincede çıkmamamısıdır :D. ( Edit: Bu arada yazdığım şey çok yanlış yerlere çekilebilecek seviyede :D tekrara okuyunca anladım)

Normalde Chrome'dan başka hiçbir tarayıcı kullanmaz ve beğenmezdim. "Edge bir deneyelim bakalım sonuçta Windows 10 işletim sistemi var ve kendi tarayıcısı belki stabildir" deyip tüm ayarlamaları üşenmeden yaptım ve şu an Chrome'u silmiş durumdayım. :)

Fare ile sayfaları kaydırma animasyonu çok hoşuma gitti çok güzel yapmışlar (Kullandığınızda fark edersiniz zaten) ve kolay anlaşılabilir bir arayüze sahip. Bellek kullanımlarında da Chrome'dan daha stabil olduğunu söyleyenler var. Bana da Chrome'a göre nedense çok hızlı, stabil geldi belki de yanılıyorumdur bilemiyorum ama iyi olduğu kesin şans verin. :)

Birde Chrome mağazasından Edge üzerinden uygulamalar yükleyebiliyorsunuz. Chrome'da kullandığınız uygulamalar vb. varsa Edge'e de yükleyebilirsiniz.

Normalde Chrome'dan başka hiçbir tarayıcı kullanmaz ve beğenmezdim. "Edge bir deneyelim bakalım sonuçta Windows 10 işletim sistemi var ve kendi tarayıcısı belki stabildir" deyip tüm ayarlamaları üşenmeden yaptım ve şu an Chrome'u silmiş durumdayım. :)

Fare ile sayfaları kaydırma animasyonu çok hoşuma gitti çok güzel yapmışlar (kullandığınızda fark edersiniz zaten) ve kolay anlaşılabilir bir arayüze sahip. Bellek kullanımlarında da Chrome'dan daha stabil olduğunu söyleyenler var. Bana da Chrome'a göre nedense çok hızlı, stabil geldi belki de yanılıyorumdur bilemiyorum ama iyi olduğu kesin şans verin. :)

Bir de Chrome mağazasından Edge üzerinden uygulamalar yükleyebiliyorsunuz. Chrome'da kullandığınız uygulamalar vb. varsa Edge'e de yükleyebilirsiniz.

Edge'de IDM programı çalışıyorsa bende göz atabilirim bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı