Linus Sebastian'ın iki yüzlülüğü

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Kendisini önceden severdim. Fakat attığı Tweet'e bakalım.

1643930819487.png

Kısaca reklam engellemenin korsanla aynı şey olduğunu söylüyor.

Fakat önceden yaptığı bir Pi-Hole (reklam engellemeye yarayan bir yazılım) rehberi var. Bu rehber sponsorlu bir içerik tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sponsorluğu içeriğe gelince reklam engelleme rehberi yap, başka zaman korsanla aynı şey, kullanma kardeşim de. İki yüzlülük değil mi bu?

Başlıkta Linus Torvalds demişsiniz. Linus Torvalds Linux'un kurucusu.
Sizin bahsettiğiniz LTT'nin kurucusu Linus Sebastian. Linus Torvalds ile alakası yok yani.

Linus Torvalds:
linus-torvalds-5.jpg

Son düzenleme:
Başlıkta Linus Torvalds demişsiniz. Linus Torvalds Linux'un kurucusu.
Sizin bahsettiğiniz LTT'nin kurucusu Linus Sebastian. Linus Torvalds ile alakası yok yani.

Linus Torvalds:
Eki Görüntüle 1294554
Linus Torvalds ne iki yüzlülük yaptı ki diye girmiştim konuya Linus Sebastian'mış :D

Samimi ve eğlenceli birisi ve iyi videolar çekiyor diyerekten takip ediyordum da anlaşılan bolca para kazanıp evler arabalar aldıktan sonra değişmiş. Video yorumlarında da hep eleştirmişler Linus'u.
Ben niye öyle yazmışım harbiden gece gece kafam basmamış :D

LTT ve diğer kanallarına bakarım arada, eğlenceli. Elektronik, teknoloji kanalına iç çamaşırı reklamı alıp iç çamaşırını gösteren kanaldan ne bekliyordunuz ki? Adam reklamlardan para kazanıyor. Çok kafaya takmayın derim.

Dediğinin saçmalık olduğunu ve kendisinin reklam engelleme rehberinin olduğunu söyledim Twitter'dan bana cevabı ise:
Ne saçmalık? Toplu olarak (ben dahil) eylemlerimizin etkisinin farkında olmamız gerektiği mi? Cevabını verdi.

Aynen 4 milyon izlenen sponsorlu reklam engelleme videosunu ben yaptım zaten.

1643986132827.png

Bu raklam engelleme ve reklam servisleri aslında aralarındaki dengeyi kaybedeli çok oldu. Websiteleri inanılmaz reklam dolu, artık sayfalarda gezemez, aradığımızı bulamaz olduk reklamlar yüzünden.

Brave BAT ile bir nebze olsun çözüm yaratmaya çalışıyor bu sisteme, bakalım zaman gösterecek sonucunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı