"Linux, ancak zamanınızın bir değeri yoksa bedavadır." - Jamie Zawinski

Ben katılmıyorum bu söze, eğer insan bilgisayarı ve araştırmayı seviyorsa linux'u da pek tabi sevebilir.

Kullanım amacına göre değişir. Sürekli Python ve C dillerini kullanan biri olarak bana bolca zaman kazandırmakta.

Bunun linux'e hakaret mi ilftifat mı olduğunu çözemedim. En iyisi hiç tartışmaya girmemek.

İşletim sistemi kurup-kaldırmak, kullanmak, kodlarla&programlarla uğraşmak benim eğlence ihtiyacımı karşılıyor. Oyun oynamak yerine bunu yapıyorum. Eğlenmek zaman öldürmek ise hiç eğlenmeyelim moron gibi yaşayalım o zaman

Örnek: GT630 ekran kartı sürücüsünü az önce elle yüklemek zorunda kaldım. Bu söze katılmamak elde değil.

Sen 1 ben 2 aynıyız. Bende vaktimi bu şekilde kullanıyorum. Hem bana yararı oluyor öğrenmem bakımından hemde vaktimi oyun oynamak yerine programlarla geçiriyorum. Hatta annem beni deli sanıp psikologa bile götürdü. Hep kaldırıp yüklüyor diye.

Bence 3'lü işletim sistemi. Windows 8.1, Mac OS X, Linux gayet güzel olur

Bence xen ile aynı anda birden fazla linux ile uğraşmak çok güzel olur.

Mesela ben Pardus 2007.3 kullanmıştım. Çok hoşuma gitmişti. Görsel olarak 10 numara. Ama oyun oynamak istiyorsan, Windows'a mecbursun. Ubuntu kullanma fırsatım da oldu. Ben Linüx'ün geliştirilmesini istiyorum. En azından Windows gibi olmalı.

Linux zaten geliştiriliyor ve daha zeki bir yazılım. Oyun için sıkıntı linux tarafında değil. Adamlar linux için çıkartmıyor. Bugün çok nadir firma linux için ciddi yazılım çıkartıyor. Linux amacı multi media işleri değildir. Gerçek manada işletim sistemi kullanmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…