5 yıl sonra gelseniz de durum aynı olacak. Siz 2 saat kullanmaya çalıştığınız için hiçbir şeyi yine çözemeyeceksiniz. İlk Linux kullansaydınız muhtemelen Windows kullanmazdınız. Tekel Linux tarafında olsaydı kullanılmazdı. Windows öğrendiğiniz için size zor geliyor. Aksine Linux daha kolay.
Afterburner kurdum, oyunda stats en az 45 en fazla 65. mekan yüklemesi zart zort hard disk derken 1024 768 de SS alamıyorum. Windows 1366 olduğu için masaustune atıyor. Bu işlemci bu e. K ile mümkün bunlar hayatında 1 PC kullanıp 2 YT izleyip millete b*k atamazsın.
Olay o zaten, Linux'a oyun oynarim diye dusunerek gecmek kadar geri bir hareket daha gormedim hayatimda. Linux'u seviyorsan kullanacaksin, yoksa oyunlarda fazla FPS veriyormus bilmemne bahanesiyle gelenin Windows'a donmesi birkac saati almaz.
2 saat, kullandığın işletim sisteminin Windows olmadığının farkına varmana bile yetmemiş ne uygulaması. İnternetten indir, çift tıkla yüklensin dimi. Ama önce Windows kullanmadığının farkında olsan uygulama mağazasına girer tek tuşla kurardın. Senin bilgisizliğin Linux'u kötü yapmıyor.
Bir program indirmek için bile kod yazıyorsunuz diyen cahiller var örnek veriyorum Steam indirmek istiyorsunuz sitesinden indiriyorsunuz örnek Steam "CD indirilenler" "sudo apt install./steam_latest. Deb" başka bir şey yok ama ben bunu Debian için söyledim.
Bir program indirmek için bile kod yazıyorsunuz diyen cahiller var örnek veriyorum Steam indirmek istiyorsunuz sitesinden indiriyorsunuz örnek Steam "CD indirilenler" "sudo apt install./steam_latest. Deb" başka bir şey yok ama ben bunu Debian için söyledim.