Linux bir cennet!

Keyfim ve kahyam isterse kullanırım belki 5 yıl sonra belli olmaz.
5 yıl sonra gelseniz de durum aynı olacak. Siz 2 saat kullanmaya çalıştığınız için hiçbir şeyi yine çözemeyeceksiniz. İlk Linux kullansaydınız muhtemelen Windows kullanmazdınız. Tekel Linux tarafında olsaydı kullanılmazdı. Windows öğrendiğiniz için size zor geliyor. Aksine Linux daha kolay.

Ekran görüntüsü alabilirsin, Quad Q8200 ve HD5570 ile Grand Theft Auto V 55-60 FPS.
nmwqhdrqwhfwqhfhwqhe

Afterburner kurdum, oyunda stats en az 45 en fazla 65. mekan yüklemesi zart zort hard disk derken 1024 768 de SS alamıyorum. Windows 1366 olduğu için masaustune atıyor. Bu işlemci bu e. K ile mümkün bunlar hayatında 1 PC kullanıp 2 YT izleyip millete b*k atamazsın.

Olay o zaten, Linux'a oyun oynarim diye dusunerek gecmek kadar geri bir hareket daha gormedim hayatimda. Linux'u seviyorsan kullanacaksin, yoksa oyunlarda fazla FPS veriyormus bilmemne bahanesiyle gelenin Windows'a donmesi birkac saati almaz.
Hocam biraz konu dışı olucak ama eos a tgk kernel kurmak istiyorumda yalnız derleme süresi çok uzun sürüyor daha bir kısa yolu varmı acaba?

Hocam biraz konu dışı olucak ama eos a tgk kernel kurmak istiyorumda yalnız derleme süresi çok uzun sürüyor daha bir kısa yolu varmı acaba?
Islemcin nedir? Olay islemcinde biter eger yavas bir islemcin varsa uzun surer buna yapilabilecek pek bir sey yok.

Çünkü 2 saat içinde istediğim pek çok şeyi gidip indiremedim 2 mb uygulama için komut öğrenmek ne gereksiz bir iştir ?
2 saat, kullandığın işletim sisteminin Windows olmadığının farkına varmana bile yetmemiş ne uygulaması. İnternetten indir, çift tıkla yüklensin dimi. Ama önce Windows kullanmadığının farkında olsan uygulama mağazasına girer tek tuşla kurardın. Senin bilgisizliğin Linux'u kötü yapmıyor.

Kullandım 2 saat sonra sildim. Gereksiz buldum. Windows kullanır geçerim, diğer ihtimal ise Mac.
Keyfim ve kahyam isterse kullanırım belki 5 yıl sonra belli olmaz.

Umarım kullanmazsın. Devam edin önünüze sunulanı tüketmeye. Yeni bir şey öğrenmeyin.

Bir program indirmek için bile kod yazıyorsunuz diyen cahiller var örnek veriyorum Steam indirmek istiyorsunuz sitesinden indiriyorsunuz örnek Steam "CD indirilenler" "sudo apt install./steam_latest. Deb" başka bir şey yok ama ben bunu Debian için söyledim.

Bir program indirmek için bile kod yazıyorsunuz diyen cahiller var örnek veriyorum Steam indirmek istiyorsunuz sitesinden indiriyorsunuz örnek Steam "CD indirilenler" "sudo apt install./steam_latest. Deb" başka bir şey yok ama ben bunu Debian için söyledim.

Siteden indirmeye gerek bile yok ki, pacman -s steam-native-runtime bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı