Çözüldü Linux bölümü ana diskle birleşmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Eski HDD'yi PC'ye takıp Windows 10 kuracağım ancak resimdeki bölüm 2 ve bölüm 4 birleşmiyor. Hatırladığım kadarıyla bölüm 4'e önceden Mint Xfce kurmuştum ancak unutup biçimlendirdim bile. Bölüm 2'de Windows 10 vardı, Dual boot yapmıştım. Şu an tüm diskleri bicimlendirsem de silsem de fayda etmiyor, ayrı ayrı diskler olarak duruyorlar. Hatta bölüm 4'e kurmaya çalıştığımda şu hata geliyor:

16449359043502379432835380150612.jpg

Bu bölümleri nasıl birlestirebilirim?

20220215_173440.jpg

@OzgunP hocam bakar mısınız? Tekrardan Linux dağıtımı kurup falan halledebilir miyim?
@Kerem00, @Dengesiz Kokarca Hocam, fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Eski HDD'yi PC'ye takıp Windows 10 kuracağım ancak resimdeki bölüm 2 ve bölüm 4 birleşmiyor. Hatırladığım kadarıyla bölüm 4'e önceden Mint Xfce kurmuştum ancak unutup biçimlendirdim bile. Bölüm 2'de Windows 10 vardı, Dual boot yapmıştım. Şu an tüm diskleri bicimlendirsem de silsem de fayda etmiyor, ayrı ayrı diskler olarak duruyorlar. Hatta bölüm 4'e kurmaya çalıştığımda şu hata geliyor:

Eki Görüntüle 1305914

Eki Görüntüle 1305916
@OzgunP hocam bakar mısınız? Tekrardan Linux dağıtımı kurup falan halledebilir miyim?
@Kerem00, @Dengesiz Kokarca hocam, fikriniz var mı?

Gparted ile birleştirmeyi dene.

Eki Görüntüle 1305914

Eki Görüntüle 1305916
@Kerem00, @Dengesiz Kokarca hocam, fikriniz var mı?

Gparted ile birleştirmeyi dene.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı