S25 Plus vs S25 Ultra

6 yıllık Galaxy A70 kullanıcısıyım. Fakülte 1. sınıfta almıştım. Bütçem yetmediği için hiç değiştiremedim. Şimdi de veteriner hekim olarak mezun oldum ancak işsizim ve doktora yapıyorum. Gerçekten çok kısıtlı bütçem var, tırnaklarımla kazıyarak biriktirdiğim.

Artık güzel bir telefonum olsun istiyorum ancak işsiz bir doktora öğrencisi olarak S25 Ultra gibi bir model 80-85 bandında bana çok uçuk geliyor ve bu parayı biriktirmem için en az 5 ay lazım. Öte yandan S25 Plus için ise 1 ay daha beklersem bütçeyi çıkartabilirim.

Tabiki hayalim S25 Ultra. Fotoğraf benim için çok önemli. Hep hayalim oldu iyi fotoğraf çeken bir telefonum olması, ancak Galaxy A70 ile bu mümkün olmuyor.

S25 Plus da kamera konusunda beni mutlu eder mi, A70'ten geçeceğim.

Not: S24 Ultra'nın hala sıfır versiyonu satılıyor mu? Eğer S24 Ultra sıfır hala bulunabiliyorsa bu da olur...

Son düzenleme:
S24U hala satılıyor.
Telefoncu bir arkadaşım S24 ultra sıfır diye satılanların hepsi yalan artık üretilmiyor onlar yenilenmiş telefonlar dedi diye S25 plus'a yöneldim. S24 Ultra direkt kullanılmamış sıfır hala üretiliyor mu?

Üretilip üretilmediği hakkında bir bilgim yok. Koskoca MediaMarkt v.s güvenilir yerler satıyor. Neden yenilenmiş olsun ki? Olsa belirtilir, pek telefonculara güvenmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı