Linux çekirdeği ile ekipsiz işletim sistemi yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan 376922
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.668

376922

Hectopat
Selamunaleyküm :D
Sorum yukarıdaki gibi.
Ekip gerekiyor mu yoksa evde meslek gibi 9-10 saat uğraşarak bir yılda yapmak mümkün mü?
Linux çekirdeğinin dillerini biliyorum ve Linux kullandım. (Ubuntu ve Kali)

Selamunaleyküm :D
Sorum yukarıdaki gibi.
Ekip gerekiyor mu yoksa evde meslek gibi 9-10 saat uğraşarak bir yılda yapmak mümkün mü?
Linux çekirdeğinin dillerini biliyorum ve Linux kullandım. (Ubuntu ve Kali)
Yapabilirsiniz. Bu benim kendime ait bir script. Bunu kullanarak kendinize göre Debian tabanlı ISO, dağıtım oluşturabilirsiniz.

Paraya falan gerek yok.
Bilginiz olsun yeter.

O küçük ekip 2 kişi olması 😶

Yapılır. Hatta öyle uzun uğraşa da gerek yok. @433815 yaptı ama devamını getirmedi. O Tty'ye kadar ilerletmişti.

İncelerim adam emek vermiş :D

Yapabilirsiniz. Bu benim kendime ait bir script. Bunu kullanarak kendinize göre Debian tabanlı ISO, dağıtım oluşturabilirsiniz.

Teşekkür ederim, ama eğer böyle yaparsam ve işletim sistemi yaygınlaşırsa sonunun Pardus gibi olmasından korkuyorum.

(Pardus'un sonu diye kastettiğim herkesin Pardus'u Debian çakması diye anması)

Teşekkür ederim, ama eğer böyle yaparsam ve işletim sistemi yaygınlaşırsa sonunun Pardus gibi olmasından korkuyorum.
İçine güzel şeyler, programlar veya Linux'u kolaylaştıracak vs. şeyler eklerseniz tutar.

İçine güzel şeyler, programlar veya Linux'u kolaylaştıracak vs. şeyler eklerseniz tutar.

Zaten özel bir uygulama için işletim sistemi geliştiriyoruz.
Başka işletim sistemlerinede yüklenecek ama burada ticari bir şey yapıyoruz.
İçinde bunun dışında bayağı uygulama olacak.

Pardus'ta Store dışında kendi yaptıkları bir şey yoktu koskoca şirketin. Debian'ın resmen sadece teması değiştirilmiş haliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı