@endless0 MX'i kurarken Windows'u da götürmüştü![]()
Bende aynısını yaşamıştım. Disk bölümlendirme ekranı biraz karışık, orada dikkatli olmanız lazım.
@endless0 MX'i kurarken Windows'u da götürmüştü![]()
Kurulum aşamasında Custom kernel yaparsanız hemen compile ediyor. Genkernel'a bulaşmayın, hem çok yavaş kuruyor hem de çok performansı azaltıyor. Eğer PC bayağı kötüyse Gentoo çok mantıklı değil söyleyeyim.
Şunu bir kez izleyince her şey aklında kalıyor, gayet rahatça kurabiliyorsunuz:Genkernel ile kullanıyorum ben, ekstrem uzun sürüyor. Eğer yavaş bilgisayarınız varsa kurmayın genkernel ile. Bana nedense manuel olarak ayarlamak zor geliyor, ondan daha yapmadım hiç.
Gönüllü olarak tasarlanan bir işletim sistemi için böyle konuşmanız mantıksız. Linux Mint Windows 10'dan çoğu zaman daha stabil çalışıyor.Linux gördüğüm en rezil yazılım.
Sanırım yol yine peppermint' düştü. Veya Mint cinnamon.
Şunu bir kez izleyince her şey aklında kalıyor, gayet rahatça kurabiliyorsunuz:
Dünya üzerineki serverların %97(yaklaşık) ve 2 milyar telefonun çalıştırdığı kernel'dır Linux. Programcılar için vazgeçilmez. Günlük kullanıcılar için özgürlük, hız ve stabilite veren bir kerneldan bahsediyorsunuz hatırlatmak isterim.Linux gördüğüm en rezil yazılım hiç tavsiye etmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.