Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım Cyrsis 3 oyununu linux da çalıştır. Photoshop u gel konuşalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sistemim kötü olduğundan Cyrsis'i deneyemem ki kötü olmasa da sizin zeka seviyenizde bir insan için uğraşmazdım herhalde, işine gelene mantıksız yanıtlar verip üste çıkmaya çalışıyorsun, işine gelmeyene yorum yapmıyorsun. İstediğin programların çalıştığını sana sunmama rağmen bunda da bir şey bulursun herhalde. Onun haricinde bir grafik tasarımcısı olarak Photoshop, Illustrator gibi programları kullanıyorum.

Konunun giriş kısmında bile tonla yanlış bilgi var ve bu bilgileri hâlâ savunmaya çalışan insanlar var. Genel bir görgü kuralı vardır. Bilmediğin konu hakkında konuşmayacaksın.

İyi eline sağlık. Araştırmışsın.

En güvenli tutulması ve kusursuz işlenmesi gereken sistemler Unix kullanıyor

Affedersin de 'SakatBSD' bunu beğenmedi.
Linux her zaman UNİX rakiplerinden daha iyi olmuştur. BSD'ye göre az kaynak tüketir, serverlerde o kullanılır.
Sen hiç BSD kullanan süperbilgisayar duydun mu? Süperbilgisayarların %97'si Linux kullanır.
Doğru yapılandırılmamış bir ekran sürücüsü nasıl daha iyi performans verir anlamadım. Linux kullanınca bilgisayarın fanı coşuyor. Çok ses geliyor.

Ben driversız Linux'ta oyun oynamıştım. Daha bu gün driver kurulu değil onu fark ettim. Ek olarak NVIDIA dışında tüm driverlar sorunsuz çalışıyor.
Bu küçük firmalar mı ?Adı bile duyulmamış. Yoksa ortak sürümleri varda biz mi bilemedik?
Evet dostum Google küçük şirket.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…