Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanboyluk yapmıyorum. Dual Boot olarak Windows'ta kullanıyorum ayrıca. Sizin 1-2 yerde gördüğünüz, duyduğunuz bilgiler ile bizi ve Linux'u yanlış bilgiler ile eleştirmenizi eleştiriyorum.
"Sizin 1-2 yerde gördüğünüz, duyduğunuz bilgiler ile bizi ve Linux'u yanlış bilgiler ile eleştirmenizi eleştiriyorum."

Sanki ben Windows topluluklarından alıyorum kaynakları, aslında siz çoğu zaman Linux forumlarından alıyorsunuz ancak neyse 😊

Blokluyorum, güle güle.

"Sizin 1-2 yerde gördüğünüz, duyduğunuz bilgiler ile bizi ve Linux'u yanlış bilgiler ile eleştirmenizi eleştiriyorum."

Sanki ben Windows topluluklarından alıyorum kaynakları, aslında siz çoğu zaman Linux forumlarından alıyorsunuz ancak neyse 😊

Blokluyorum, güle güle.

Evet doğru, Linux forumlarından falanda öğreniyorum tabii. Fakat kullanmadan, denemeden eleştirmiyorum.

Sunucu olarak evet çok kullanılıyor buna tamamım ama diğer yönünü bilmiyorum.

Yapmış olduğum dağıtım ve daha önceleri üyesi bulunduğum dağıtımlarda hangi ülke hangi yüzdeyle hangi işletim sistemini kullanıyor, bunların raporunu görüyorum.
Afrika ve Orta Doğu ülkeleri dışında GNU/Linux kullanımı dünyada oldukça yaygın, hatta Türkiye de GNU/Linux kullanımında iyi sayılır.

Bence şu sonuca varabiliriz. Linux kişinin kullanım amacına göre iyi veya kötü olduğuna kara verilmesi gereken bir işletim sistemidir. Örneğin, çeşit çeşit oyunlar oynayan birisi Linux'u beğenmeyebilir. Günlük hayatta çok sık kullandığı bir program Linux'u desteklemediği için beğenmeyebilir. Veya sadece internette surf yapan birisi Linux'u Windows'dan daha çok sevebilir.

Sence nasıl peki Windows 10?

Sıkıntısız, onlarca işlemi aynı anda yapabiliyorum.
Her kullandığımda;
Android emülatör arkada hep açıktı,
Metin 2, 1 veya 2pencere açık, Edge ile YouTube'dan illa ki bir video izliyorum ve genelde Steam'de bir şey iniyordur.
Ayrıca bazen Metin 2'yi otomatik ava verip, başka oyunlar oynarım.
Drop almıyorum.
Bazen de Windows + G ile kayıtlar alıyorum.

Sıkıntısız, onlarca işlemi aynı anda yapabiliyorum.
Her kullandığımda;
Android emülatör arkada hep açıktı,
Metin 2, 1 veya 2pencere açık, Edge ile YouTube'dan illa ki bir video izliyorum ve genelde Steam'de bir şey iniyordur.
Ayrıca bazen Metin 2'yi otomatik ava verip, başka oyunlar oynarım.
Drop almıyorum.
Örneğin bu bir artı olarak sayılabilir. Benim tecrübelerime göre aynı anda birden fazla işi yapmada Windows 10 daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı