Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada konunun başında "yanlış bilgi" bildirimi eklenmiş. Farketmemişim. Forum yönetimi dahi bunu belirtmişse konuşacak fazla birşey yok.

Windows para için var.
Windows para için var.
Windows para için var.
Linux sevgiyle yapıldı.
Linux sevgiyle yapıldı.
Linux sevgiyle yapıldı.

Bana stabil gibi geldi. Ayrıca kim bilgisayarını boşta bırakır ki? Tamam indirme yapınca bilgisayar boşta kalıyor ama rahat çalıştığını fanın sessizliğinden anlayabiliyorum.

Veri toplanması elbet rahatsız edici bir şey lakin, Google, Apple ve Microsoft bunu yapıyor.
Siz, veri toplamasından ekstra rahatsız iseniz, Google ve Google'a ait hiçbir şeyi kullanmamalısınız.
Onu geçtim IP adresinizi bile herhangi platformda gözükür.

Reklam engelleyici kullansanız bile, bir çok site çerezler olmadan yani sizlerden bilgi almadan hizmet vermiyor evet reklamları görmüyorsunuz o kadar. İzleyiciler engellenmiyor ama.

Windows 2018 Nisan güncellemesinde ağır eleştiri aldığı Telemetri bilgi toplanmasını, artık kullanıcıların istediği zaman sileceği ile ilgili bir güncelleme paylaştı zaten.

Metro Başatıcı'ya bir zarar gelsin istemem. Tam fonksiyonu ile güzel ve verimli çalışıyor.

Bir Microsoft değil.

Bu da son eleştiri mesajımdı konuyla alakalı. İyi forumlar.

Konu açmak için konu açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…