Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanboyluk yapan kim ? Adamlar zaten diyor ki düşük sistemler için Linux tabanlı işletim sistemleri en ideali ki bu doğru birşey. Boş konuşuyorsun ve bana reşit değil diyorsun. Blokla geç kendine sövdürtme hadi arkadaşım. Beynin yeteri kadar gelişseydi zaten böyle bir üslupla cevap vermezdin. Ayrıca Linux'un iyi yanlarını savunan herkese cahil muamelesi yapıp bana aklın yetmiyor deme. Çok komik oluyorsun herkese saldırırcasına cevap verip fanboyluk riski olmaması için kaynak kullanmıyorum diyorsun

Yanlış bilgi . Dağılın beyler
Yanlız bazı hastanelerde ,Devlet kurumlarında, linux dağıtımı olan Pardus vb. kullanılıyor. Yaşadığım çevrede dahil ayrıca "Bir Microsoft değil" demen, Windows fanboy olduğunu açıklar

Yanlış bilgi. Dağılın

Evet herkes kendi fikrini ortaya atıp çekilmiş.
Windows'u kullanacak kesim belli Linux'u kullanacak kesim belli herkes istediğini kullanır.
Kimse kimseye birşeyi savunduğu için fanboy diyemez.
Ben bir konuda Intel AMD tartışmasının arasında kaldım bana AMD fanboyu deyip hemen bana yürüdüler.
Technopat'ta açılan konularda çok karşılaştım birileri bir ürünü tavsiye ettiği için fanboy dedikleri çok olmuş, bu forumda birisi bir şeyi tavsiye ediyorsa o ürünün daha iyi olacağını düşündüğü içindir, fanboyluktan değil.
Lütfen iyi anlaşılsın bu konu.

Hayatımda gördüğüm en iyi açıklamalardan biri.

Kaynak yetersizliğinden değil, yaklaşık 1,5-2 yıl önce kardeşim eski dizüstü bilgisayarıma format atacaktı (o zaman Windows 10 1803 kuruluydu). Ben de kardeşime Windows 10 1809 ya da Pardus kuralım dedim ama kardeşim beni dinlemeyip eski dizüstü bilgisayarıma Lubuntu kurdu. Birkaç gün sonra ise kardeşim benden format atmamı istedi. Windows 10 yükleme medyasını hazırlayıp eski dizüstü bilgisayarıma takıp boot menüsüne girip tam format atacakken boot menüsünde önyükleme aygıtı olarak sadece "ubuntu" yazan bir aygıt vardı, başka hiçbir önyükleme aygıtı görünmüyordu. BIOS menüsüne girmeye çalıştığımda ise BIOS menüsüne değil, GRUB menüsüne giriyordu (doğru tuşa basmış olmama rağmen). Bir süre sonra vazgeçtim ve bir forum sitesinde konu açtım. O olaydan yaklaşık 2 ay sonra ise o konuda "fwsetup" komutu ile BIOS menüsüne girildiği cevabını aldım. Komutları kendi dizüstü bilgisayarımda ve kardeşimin dizüstü bilgisayarında denedim (Lubuntu kurulum medyası ile denedim), işe yaradı. Ancak kardeşimi o komuttan haberdar ettiğimde ise dizüstü bilgisayara Windows 7 kurduğunu söyledi.

Aynen kardeşim Linux'u düzgün savunanları bile aşağılayıp blokluyorum. Neyse ağlamaya devam et, blok

Edıt: Şimdi fark ettim, kaynak kullanmıyorum diyormuşum. Tipik bir fanboy algı kabiliyeti ve zihin yapısı işte

Ben fanboyluk yapmadım benim lafım sana. Kaynak kullanana laf ediyorsun ben tartışmaya bile girmedim. Blok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…