Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk yüklediğim dağıtım Xubuntu idi. Hiç memnun kalmadım açıkçası, beni çok uğraştımıştı. Şu an Linux Mint kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Linux Mint'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz? 19.2 sürümünü tavsiye ederim. Xubuntu'dan daha iyi ve hızlı. Xubuntu bir yerden sonra yavaşlıyordu, kasmalar falan oluyordu. Çok stabil bir sürüm diyebilirim bu 19.2.

Linux Mint'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz? 19.2 sürümünü tavsiye ederim. Xubuntu'dan daha iyi ve hızlı. Xubuntu bir yerden sonra yavaşlıyordu, kasmalar falan oluyordu. Çok stabil bir sürüm diyebilirim bu 19.2.

Hangi tarayıcını kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim?

Uğraşmaya değmez, salın kendi haline.

Ayrıca taktik de iyiymiş. Pazar gece 00.00'dan sonra paylaşım yapmış. Bu sayede olabildiğince az kişi görmüş. Ucuz yırtmış konu sahibi.
Hahaha..😂😂
Cevap vermeye değmez ki, o kadar mesaj atılmış illaki cevaplamışlardır. Benim anlamadığım neden bir şirketi bu kadar seviyorlar. MS maaş bağlasa bu kadar hevesli çalışmazlar ya. :D
😎

Evet herkes kendi fikrini ortaya atıp çekilmiş.
Windows'u kullanacak kesim belli Linux'u kullanacak kesim belli herkes istediğini kullanır.
Kimse kimseye birşeyi savunduğu için fanboy diyemez.
Ben bir konuda Intel AMD tartışmasının arasında kaldım bana AMD fanboyu deyip hemen bana yürüdüler.
Technopat'ta açılan konularda çok karşılaştım birileri bir ürünü tavsiye ettiği için fanboy dedikleri çok olmuş, bu forumda birisi bir şeyi tavsiye ediyorsa o ürünün daha iyi olacağını düşündüğü içindir, fanboyluktan değil.
Lütfen iyi anlaşılsın bu konu.

Hocam demek istediğim şu. "Bir Microsoft değildir" kelimesine dayanarak fanboy dedim. İşletim sistemini Microsoft icat etmedi, Microsoft Windows'tan başka daha kompakt işletim sistemleri var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı