@FaruKzL hocam, kurmayacaktınız. Ben, ne demiştim? Sistemi canlı olarak çalıştırıp, her hangi bir benchmark yazılımı ile bakacaktınız. Şöyle yapın, sistemi canlı olarak çalıştırdıktan sonra, işlemci'nin kkaç MHz'de v.s çalıştığını görmek için, bir yazılım indirin, daha sonra benchmark yapın bakalım %100 olacak mı?
@FaruKzL hocam, kurmayacaktınız. [emoji854] Ben, ne demiştim? Sistemi canlı olarak çalıştırıp, her hangi bir benchmark yazılımı ile bakacaktınız. Şöyle yapın, sistemi canlı olarak çalıştırdıktan sonra, işlemci'nin kkaç MHz'de v.s çalıştığını görmek için, bir yazılım indirin, daha sonra benchmark yapın bakalım %100 olacak mı?
@FaruKzL hocam, kurmayacaktınız. [emoji854] Ben, ne demiştim? Sistemi canlı olarak çalıştırıp, her hangi bir benchmark yazılımı ile bakacaktınız. Şöyle yapın, sistemi canlı olarak çalıştırdıktan sonra, işlemci'nin kkaç MHz'de v.s çalıştığını görmek için, bir yazılım indirin, daha sonra benchmark yapın bakalım %100 olacak mı?
Linux oyun için kullanılacak bir işletim sistemi değildir bazen sürücüler desteklenmez.
Linux oyun için tercih edilen bir işletim sistemi değildir şu kısımdan öğrenebilirsiniz: