Linux Dağıtımlarının En Çok Kullanıldığı Alanlar?

Mint öneririm.
Download - Linux Mint Buyrun, indirme linki. Tekrar söyleyeyim, Linux dağıtımlarını kendi sitelerinden indirebilirsiniz.
Herşeyi anlatıldığı gibi yaptım kurulumda şöyle bir hata alıyorum.
SSD,ye Windows 10 UEFI kurulu.
HDD den 200gb yer açtım oraya kurmaya çalışıyorum.
images%20(2).jpeg

@FaruKzL hocam, kurmayacaktınız. 🙃 Ben, ne demiştim? Sistemi canlı olarak çalıştırıp, her hangi bir benchmark yazılımı ile bakacaktınız. :D Şöyle yapın, sistemi canlı olarak çalıştırdıktan sonra, işlemci'nin kkaç MHz'de v.s çalıştığını görmek için, bir yazılım indirin, daha sonra benchmark yapın bakalım %100 olacak mı?

@FaruKzL hocam, kurmayacaktınız. [emoji854] Ben, ne demiştim? Sistemi canlı olarak çalıştırıp, her hangi bir benchmark yazılımı ile bakacaktınız. :D Şöyle yapın, sistemi canlı olarak çalıştırdıktan sonra, işlemci'nin kkaç MHz'de v.s çalıştığını görmek için, bir yazılım indirin, daha sonra benchmark yapın bakalım %100 olacak mı?
Hocam zaten linux denemek istiyordum kurulumu gerçekleştirdim teşekürler.
Benchmark yazılımı bulamadım ama sistem çok farklı burada sanırım [emoji2]

@FaruKzL hocam, kurmayacaktınız. [emoji854] Ben, ne demiştim? Sistemi canlı olarak çalıştırıp, her hangi bir benchmark yazılımı ile bakacaktınız. :D Şöyle yapın, sistemi canlı olarak çalıştırdıktan sonra, işlemci'nin kkaç MHz'de v.s çalıştığını görmek için, bir yazılım indirin, daha sonra benchmark yapın bakalım %100 olacak mı?
Linux hakkında bilgili iseniz sizinle hızlı yazışa bilceğimiz (WhatsApp gibi) ortama geçebilir miyiz?

Linuxu yüklersem oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Gta 5, cs go , lol gibi oyunlarda mesela
Linux oyun için kullanılacak bir işletim sistemi değildir bazen sürücüler desteklenmez.
Linux oyun için tercih edilen bir işletim sistemi değildir şu kısımdan öğrenebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı