Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #21 Rona dedi: EndeavourOS gibi archtabanlı bir ISO ile ya da herhangi bir arayüzlü live ISO ile de yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hemen flashlayıp geliyorum. Şansa bak ikinci bilgisayarda EndeavourOS ISO'su var.
Rona dedi: EndeavourOS gibi archtabanlı bir ISO ile ya da herhangi bir arayüzlü live ISO ile de yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hemen flashlayıp geliyorum. Şansa bak ikinci bilgisayarda EndeavourOS ISO'su var.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.167 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #22 Baklava Ordusu dedi: Hemen flashlayıp geliyorum. Şansa bak ikinci bilgisayarda EndeavourOS ISO'su var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Onu boot edin. Ve Arch'ın kurulu olduğu kısma gelip ekran görüntüsü alın ve konsola lsblk yazıp çıktısıyla beraber ekran görüntüsünü atın.
Baklava Ordusu dedi: Hemen flashlayıp geliyorum. Şansa bak ikinci bilgisayarda EndeavourOS ISO'su var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Onu boot edin. Ve Arch'ın kurulu olduğu kısma gelip ekran görüntüsü alın ve konsola lsblk yazıp çıktısıyla beraber ekran görüntüsünü atın.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #23 Rona dedi: Tamamdır. Onu boot edin. Ve Arch'ın kurulu olduğu kısma gelip ekran görüntüsü alın ve konsola lsblk yazıp çıktısıyla beraber ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... Btrfs kullandığımı da belirteyim. Daha dün snapshot aldım bir şey yanlış giderse ona geri döneriz. Eğer mümkünse yarın devam edelim geç oldu biraz. Dosya Ekleri 17087119787641919855003098373457.jpg 335,2 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 23 Şubat 2024
Rona dedi: Tamamdır. Onu boot edin. Ve Arch'ın kurulu olduğu kısma gelip ekran görüntüsü alın ve konsola lsblk yazıp çıktısıyla beraber ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... Btrfs kullandığımı da belirteyim. Daha dün snapshot aldım bir şey yanlış giderse ona geri döneriz. Eğer mümkünse yarın devam edelim geç oldu biraz.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.167 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #24 Baklava Ordusu dedi: Btrfs kullandığımı da belirteyim. Daha dün snapshot aldım bir şey yanlış giderse ona geri döneriz. Eğer mümkünse yarın devam edelim geç oldu biraz. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo su mount /dev/sda1 /mnt mount /dev/sda1 /mnt/boot arch-chroot /mnt bootctl install Bu komutları gir ardından. blkidkomutunun çıktısını at.
Baklava Ordusu dedi: Btrfs kullandığımı da belirteyim. Daha dün snapshot aldım bir şey yanlış giderse ona geri döneriz. Eğer mümkünse yarın devam edelim geç oldu biraz. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo su mount /dev/sda1 /mnt mount /dev/sda1 /mnt/boot arch-chroot /mnt bootctl install Bu komutları gir ardından. blkidkomutunun çıktısını at.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #25 Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo su mount /dev/sda1 /mnt mount /dev/sda1 /mnt/boot arch-chroot /mnt bootctl install Bu komutları gir ardından. blkidkomutunun çıktısını at. Genişletmek için tıkla... Neden iki kez mount ediyoruz? Komutları takip ettim ve 3. Komutda mount point yok diyor. Kendim oluşturayim mı?
Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo su mount /dev/sda1 /mnt mount /dev/sda1 /mnt/boot arch-chroot /mnt bootctl install Bu komutları gir ardından. blkidkomutunun çıktısını at. Genişletmek için tıkla... Neden iki kez mount ediyoruz? Komutları takip ettim ve 3. Komutda mount point yok diyor. Kendim oluşturayim mı?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.167 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #26 Baklava Ordusu dedi: Neden iki kez Mount ediyoruz? Komutları takip ettim ve 3. Komutda Mount point yok diyor. Kendim oluşturayim mı? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisini açıp mnt klasörü içine gidip ekran görüntüsü atın.
Baklava Ordusu dedi: Neden iki kez Mount ediyoruz? Komutları takip ettim ve 3. Komutda Mount point yok diyor. Kendim oluşturayim mı? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisini açıp mnt klasörü içine gidip ekran görüntüsü atın.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #27 Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerde olduğunu. virtualbox da öğreniriz artık. Rona dedi: Dosya yöneticisini açıp mnt klasörü içine gidip ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerde olduğunu. virtualbox da öğreniriz artık Rona dedi: Dosya yöneticisini açıp mnt klasörü içine gidip ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 23 Şubat 2024
Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerde olduğunu. virtualbox da öğreniriz artık. Rona dedi: Dosya yöneticisini açıp mnt klasörü içine gidip ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerde olduğunu. virtualbox da öğreniriz artık Rona dedi: Dosya yöneticisini açıp mnt klasörü içine gidip ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla...
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.167 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #28 Baklava Ordusu dedi: Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerede olduğunu. VirtualBox'da öğreniriz artık. Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerede olduğunu. VirtualBox'da öğreniriz artık Genişletmek için tıkla... Dönebiliyorsanız dönün hocam.
Baklava Ordusu dedi: Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerede olduğunu. VirtualBox'da öğreniriz artık. Hocam snapshota geri dönelim biz çok fena karıştırmışım. Kendim bile anlamadım neyin nerede olduğunu. VirtualBox'da öğreniriz artık Genişletmek için tıkla... Dönebiliyorsanız dönün hocam.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #29 Rona dedi: Dönebiliyorsanız dönün hocam. Genişletmek için tıkla... Az önce döndüm.